Last news in Fakti

8 Септември, 2012 13:39 1 393 4

Мадона изписа "Обама" на гърба си

  • мадона-
  • обама

Днес няма да ви показвам задника си. Днес ще ви покажа чувствата си, заяви певицата

В навечерието на президентските избори в САЩ Мадона изрази подкрепата си за Барак Обама по необичаен начин - като изписа името му върху гърба си.

Застаряващата поп-дива демонстрира надписа пред 40 хил. зрители по време на концерта си в Ню Йорк. Гигът се състоя едновременно с конгреса на Демократическата партия на САЩ, на която Обама бе номиниран официално за кандидат-президент в изборите на 6 ноември, съобщава БГНЕС.

Между две парчета Мадона се обърна към екзалтираната публика с думите: "Днес няма да ви показвам задника си. Днес ще ви покажа чувствата си". След което певицата вдигна блузата си, за да покаже изписаният върху долната част на гърба й надпис: "Обама".

Това не бе единственото "лирично" отклонение по време на концерта. От време на време Мадона спираше да пее, за да сподели с феновете "потресаващи" неща, видени от нея по време на световното й турне, което продължава вече 4 месеца.

"Видях страшни неща. Видях как тикват хора в затвора задето са хомосексуалисти, не изповядват "правилната" религия или не се обличат "правилно". Всичко това ме накара да осъзная колко много ми е провървяло, че съм се родила в САЩ, макар и тук системата да не е съвършена".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bay ivan

    0 0 Отговор
    мхого е готина това е.....
  • 2 имрот

    0 0 Отговор
    Нещастна плясавица!
  • 3 papagal

    0 0 Отговор
    преди се смеех,вече я съжалявам.........
  • 4 --------

    0 0 Отговор
    Трябваше да го изпише като- О!О! БАМ БАМ БАМ ААААААААА!!! Така е скучно..