Last news in Fakti

8 Октомври, 2012 10:08 1 650 0

Мадона ще става „булка терорист"

  • мадона-
  • булка-
  • терорист-
  • планира

Мадона планира да влезе в ролята на „булка терорист“ в своя следващ видео проект, съобщи The Sun.

Певицата е планирала да се появи в своя нов музикален видео клип с традиционен мюсюлмански булчински костюм. Чрез тази своя постъпка, тя иска да покаже своето мнение  за подтисничеството на жените и войната.

Всъщност тя вече е имала костюм, който е бил смесица от иракски булчински воал и американска военна униформа. Но след като била предупредена от своите съветници, че по този начин може да си създаде сериозни проблеми, звездата се отказала от тази своя постъпка в последната минута.

В продължения на десетилетия Мадона устоява на заплахите от страна на руската мафия и мюсюлманските фанатици, които презират нейната всеотдайност към еврейската секта Кабала.

Тя е изпълнител, който реши ли да реализира даден проект, няма кой да я спре. Певицата неведнъж се е появяла  на сцената с ексцентрични военни  костюми, опитвайки да изкаже своето отношение към даден казус.

Настоящето турне на певицата е все още в разгара си.  Тя се радваше на голям успех при  вчерашното си участие  в Сан Хосе, Калифорния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА