Last news in Fakti

25 Май, 2020 19:18 10 254 18

Това са най-агресивните и отмъстителни зодии

  • астрология-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • отмъстителни-
  • агресивни

Родените под един от може да избухнат за миг и да опустошат всичко и всеки около себе си

Това са най-агресивните и отмъстителни зодии - 1
Снимка: shutterstock

Не всеки зодиакален знак може да контролира собствените си емоции, което води до ужасни последици.

Понякога всички изпадаме в трудни ситуации, губим контрол над нервите и емоциите си, а самообладанието ни напуска за секунди. Но оказа се, че има зодиакални знаци, които не просто излизат извън кожата си в неприятни ситуации, а направо става истински дяволи.

Астролозите са категорични, че има точно три зодиакални знака, които става ужасно зли в някои моменти. Именно заради това много трябва да внимавате в общуването си с тях.

Ето кои са трите най-зли зодии:

Овен

Овенът може да ви завладее с положителните си качества, защото наистина е прекрасен човек. И той остава такъв, докато не го изнервите.

За съжаление е много лесно да ядосате кроткия Овен. Сред негативните качества на тази зодия са импулсивността и нравът, така че понякога е достатъчна само една грешна дума. Овенът се запалва бързо като кибрит, но също така бързо се изгасне.

Но внимавайте, защото в пристъпа си на гняв Овенът може да направи куп бели. Той трудно контролира емоционалността и раздразнителността си, което истински плаши хората около него.

След като гневът отмине Овенът започва да се разкайва и се извинява, но това далеч не заличава сторените вече бели. Представителите на тази зодия трябва да се научат да контролират себе си.

Скорпион

Скорпионът е първенец сред най-агресивните личности в хороскопа. Да, наградата не е от най-престижните, но какво да се прави. Разбира се, няма да кажем, че всички Скорпиони са чисти убийци и разбойници. Не, много често това са достойни семейни хора и работохолици, които привличат положително внимание към себе си.

Но те са и много склонни към раздразнителност и агресия. Приличат на гол нерв, който реагира твърде активно на всяко външно въздействие. Скорпионът не избухва веднага. Той дълго живее с досадата, която изведнъж избухва и преминава в пъклен план за отмъщение.

А именно това е много опасно, защото разгневеният зодиакален знак не знае милост и е готов да премине към всякаква подлост. Скрийте се, ако случайно или умишлено сте го обидили, защото той никога няма да забрави и ще ви търси до последно, за да ви отмъсти.

Рак

Никой не очаква да види тази зодия именно в този списък, но уви. Агресивни ли? Та те са общителни и отворени хора! Всъщност – да, те изобщо не са конфликтни личности.

Ракът не се опитва умишлено да влезе в спор или да обиди някого. Напротив, обича да създава прилична репутация на себе си, защото се притеснява от мнението на другите. Но проблемът е, че това е един много емоционален човек. В Рака кипят куп чувства, което води до чести сривове и интриги, освен това често прави от мухата слон.

Може да се обърнете към Рака с невинна молба и той изведнъж да избухне. Защо това се случва? Просто в този момент той може да си спомни за стара ваша обида, да е мислил за нещо негативно и т.н.

И точно в този момент попадате под тежките му и зли черти. Затова внимавайте и знайте, че с Рака трябва да се общува изключително внимателно и предпазливо, защото те могат да избухнат по всяко време.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 КЮПЕК

    8 3 Отговор
    А ЛЪВ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хайл

    12 2 Отговор
    Абсолютно вярно.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кой68

    5 3 Отговор
    Народопсихология....Манталитет....Завист.Българите сме -1-................
  • 7 Няма

    16 9 Отговор
    По смотана зодия от овена. Незнам дали са отмъстителни но са супер изнервящи с безкрайните си спорове с околните. Освен това си мислят че разбират и могат всичко а всъщност са мега калпави и некадърни. Имам двама близки които са овен и в последните години доста разредих срещите си с тях

    Коментиран от #11, #16

  • 8 МЪЖКАРЯ

    7 1 Отговор
    КАТО ЗАПЛЮЩЯТ ШАМАРИТЕ ЗОДИИТЕ НЕ ИГРАЯТ!
  • 9 Има една

    1 2 Отговор
    Зодийка доста свирепи и отмъстителни хора са , хитри и коварни ко.еленца ,стрелец

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Да те светна:

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Няма":

    За да те уважава Овен, трябва да си по-нагъл от него.Пак ще е устат и нахален, но ще си извоюваш зачитане.Усети ли слабост, тъпче докрай-хич не чакай да му дожалее.В най-лошия случай може да се избиете,но пък станете ли близки,не знам дали има по-верен и жертвоготовен приятел.Да не говорим,че влюбят ли се,стават най-милите и грижовни съпрузи.
  • 12 Е хайде де

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Има една":

    За да стане Стрелецът такъв, какъвто го описваш,трябва да го настъпиш здравата,а това е доста трудна работа.Просто защото му пука за малко неща и много рядко нещо му е толкова важно, че да си прави труда да се занимава специално.
  • 13 трепане

    0 2 Отговор
    Овните са психопати,нарцисти,тъщата господ да я убие какви злини вършат бедна ви е фантазията,способни да убият собств. си деца.За тях когато и да ги трепеш не си закъснял.Дяволи в човешко тяло
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Колю Мамата

    0 1 Отговор
    Овен ли е,бягай.е..... ти е мамата,а че били мили съпруги,разправяй ги на децата
  • 16 овена

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Няма":

    до 7,11, 13, 15, нещо сте яли хурката от някой овен а? За това тая злоба ;)
  • 17 пробвайте

    0 1 Отговор
    Който не е ял попарката на ОВНЕТО,НИЩО НЕ ЗНАЙ
  • 18 Novus Ordo Seclorum

    1 0 Отговор
    Проблема при скорпиона е че може да изчака и 10 години . Как да се защитиш от някой , който ти е дал време тотално да забравиш , че съществува ? Ядосвайки скорпион , официално се съгласяваш да живееш до края на живота си в очакване на нещо неприятно .