2 Юли, 2020 13:54 10 451 15

Жената на Юлиан Константинов го натири

  • юлиан константинов-
  • бивша жена-
  • юлия-
  • изневяра-
  • по-млада-
  • блондинка

За раздялата в семейството на 54-годишния музикант се шушука от известно време

Юлиан Константинов се е разделил със съпругата си. Това стана ясно след участието на оперния певец в предаването „На кафе“, в което нарече съпругата си Юлия „бившата ми жена“.

Константинов потвърди пред роден таблоид: „Каквото съм казал, това е, не е особено важно".

За раздялата в  семейство на 54-годишния музикант се шушука от известно време. Според мълвата Юлиан е хванат в изневяра от Юлия, която отказва да му прости. Според клюкарските издания Константинов е хванат в крачка с млада блондинка от Пловдив. Още тогава Юлия взима тежкото решение да сложи край на дългогодишната им любов.

Юлия, която е собственик на един от най-популярните интернет портали за мода и лайфстайл в България запазва фамилията  на мъжа си, с която изключително позната в бранша.

Историята им започва преди повече от 30 години, когато се срещат в трамвай No.9.   Съвпадението на имената не е единствено. Оказа се че братята и на двамата учат в един и същи клас и дори носят едно и също име – Пламен. Именно волейболната звезда Пламен Константинов прави спойката между брат си и красивата си позната.

"Точно се бях уволнил от казармата, тя беше ученичка имах представа как изглежда, защото я бях виждал на снимка. За първи път стоях пред нея и успях да я заговоря. Когато се прибрах вкъщи взех телефона от брат ми. Обадих се и тя също ме позна“ споделя Юлиан в интервю.

След това се обажда и стават гаджета. Минават  10 години преди Константинов да си реши да ѝ предложи. Първата крачка до някаква степен прави Юлия, която се мести да живее у тях. Пред входната врата на дома им Юлия получава предложение за брак. Певецът пада на колене и слага на ръката ѝ пръстен с дванадесет диаманта, който се предава от поколение на поколение. Юлия  е петата жена в рода, която носи старинното бижу.

Сватбата им е през 98-ма година в храма „Александър Невски“. През  92-ра година започва оперната  кариера на Юлиан в Софийската Опера. За десет  години навърта шеметни успехи – аплодират го в Миланската скала, Ковънт Гардън, виенската Щатсопера, Дойче опер в Берлин, театър Реал в Мадрид, в Билбао Женева, Токио, Тел Авив, Рио де Жанейро, Буенос Айрес и много други. Юлия е обиколила половината свят с него, но това не е живот за семеен човек и той прекъсва кариерата си за няколко години.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 халва и сополи

    32 0 Отговор
    Ми така е работата, като "кифла" в "На кафе" не прощава !
  • 3 vasik atanasova

    58 3 Отговор
    значи този
    Господ му дал визия
    и глас
    обаче като мъж е пълна нула
    а като характер леке
    наредил се и той като някой баба при гала на кафе хората да коментира
    НИЩО МЪЖКО В ТОЗИ ГЕЙЗЕР

    Коментиран от #10

  • 4 Срамота

    57 3 Отговор
    Зa дeceт гoдини нaвъртa шeмeтни уcпeхи – aплoдирaт гo в Милaнcкaтa cкaлa, Кoвънт Гaрдън, виeнcкaтa Щaтcoпeрa, Дoйчe oпeр в Бeрлин, тeaтър Рeaл в Мaдрид, в Билбao Жeнeвa, Тoкиo, Тeл Aвив, Риo дe Жaнeйрo, Буeнoc Aйрec....А СЕГА ВИСИ ПРИ ГАЛА ЗА ПОРЦИЙКА ХРАНА.
  • 5 БОМБА ВЪВ ФАКТИ

    32 1 Отговор
    ВЕДНАГА ДА БЪДЕ ПОКАНЕНА ЖЕНА МУ В "НА КАФЕ" И ДА ЗАПОЧНЕ ИГРАТА ТУКА ИМА ТУКА НЕМА.ПОБЕДАТА ЩЕ Е ЗА ЖЕНА МУ, ЗАЩОТО ПРИ НЕГО НЯМА НИЩО ОСВЕН ПРОСТОТИИ.ТОЯ ЛИ НАВЛЕК ДАВА АКЪЛ И КОМЕНТИРА???
  • 6 Аз съм

    9 5 Отговор
    приготвил един кашон Маркова водка за ергенско парти ако жена ми ме напусне , но мечтииии....а не реалност за съжаление.
  • 7 жалко

    32 3 Отговор
    Жалко, че изпадна до там да се занимава с Гала и подобни телевизионни блъвочи. Беше наистина един много добър български бас.
  • 8 5544

    21 1 Отговор
    изобщо не ме интерисува. Като са го аплодирали на световните сцени, какво прави сега при Гала?
  • 9 А ТАКЪВ

    22 1 Отговор
    БРАВО МАЦЕ.....БРАВО ЮЛИЯ.......ЕДИН ЗДРАВ 11 МЕТРОВ ПЕНАЛТИ КИК НА ТОЯ ЗАДНИК И.......И ТОЧКА......ПАК МНОГО СИ ГО ТЪРПЯЛА......
  • 10 Пламен

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "vasik atanasova":

    Брат му същия, колко месеца го търсиха допинг ченгетата след една олимпиада
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Илиана

    4 4 Отговор
    За съжаление в България мъжете не държат на семейството си. Сякаш се срамуват от това, а в Гърция например семейството е най-важното. И е вярно, че там където връзката е силна, там има и успех и растеж, точно както казват и в добро и в зло.
  • 13 Илиана

    3 0 Отговор
    Жалко за поредната хубава двойка, която се разпадна.
  • 14 Съмнявам се

    5 0 Отговор
    Че това е първата изневяра. Като си спомня оперните фестивали лятно време във Варна... че той и пред нея заглеждаше други. А тя беше толкова хубава.
  • 15 Кочо

    3 0 Отговор
    Защо ни занимавате с хора които не познаваме,не ни интересува,а това им е личният живот...