Last news in Fakti

24 Септември, 2012 15:32 1 636 2

Тодор Славков си хареса 15 жени

  • тодор славков-
  • жени-
  • „х милионер търси съпруга”

Малък Тошко следи жените със скрити камери и играе ролята на живота си

Тодор Славков, главният герой в риалитито „Х Милионер търси съпруга”, вече си е харесал 15 жени от хилядите писма, които получи. Разбира се, Тодор не възнамерява да заживее с всички тях, а да ги опознае по-добре, надявайки се, че ще намери най-подходящата да се нарече госпожа Славкова.

За първи път зрителите ще могат да видят кандидатките за сърцето на Малък Тошко в епизода, който ще се излъчи във вторник, 25 септември, от 21:00 по TV7 . Ексмилионерът ще трябва да прояви съобразителност и хитрост, с цел по-бързо опознаване на момичетата, тъй като още в края на тази седмица шоуто ще трябва да напуснат пет от кандидатките. За целта Малък Тошко ще изправи момичетата пред истинско светско и риалити предизвикателство, но дамите няма да знаят нито за скритите камери, нито за шофьора под прикритие, който много ще прилича на Тодор.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 амаха

    1 0 Отговор
    onq prave6ki ciganin,ako znae6e vnucite mu 4e 6te sa kragli idioti nqma6e da im ostavi tolkova pari !!!Toq hodi kato kloun po TV ,anaq se pravi na stilist dupetatka...abe jalka istoriq
  • 2 бай Георги

    0 0 Отговор
    От каде Малък тошко е милионер?Какъв му е бизнесът!