Last news in Fakti

10 Юли, 2020 15:47 3 985 9

БГ дизайнерка попиля Тото и Джулиана Гани

  • тото-
  • скандау-
  • джулиана гани-
  • евгения борисова-
  • дизайнер-
  • критики

Дизайнерката изрази недоволството си срещу двете родни звезди

Победителят във ВИП Брадър - Тото от рап дуото "СкандаУ" и силиконовата старлетка Джулиана Гани си навлякоха гнева на популярната родна дизайнерка Евгения Борисова. Тя изсипа редица критики върху знаменитостите в личния си профил във Фейсбук. 

Борисова изнесе много аргументи за личното си отношение към горе споменатите имена и с факти ги сравни със земята. Ето какво написа тя, за което всъщност си спечели одобрението на мнозина потребители онлайн:

"Пиша хейтърски пост и наистина ми се искаше да не го пиша, но реалността ме провокира за пореден път. Иска ми се преуспелите или популярни хора да дават пример, а не да се държат като богоизбрани. Всички грешим и изпускаме нервите си и аз не правя изключение, но никога не съм обидила непознат без причина.

Става дума за самозабравилите се "звезди" на българския елит и хай лайф, а в конкретност Тото от "СкандаУ". Някои хора мислят, че като имат инстаграм последователи - къде истински, къде купени и ги познават от излагациите им в "Биг Брадър" са достигнали невъобразим връх в кариерата си. За първи път чух за въпросния певец в риалити формата и превключих канала, защото ме беше срам да гледам как се излага въпросният мъж. До ден днешен нямам идея какво е творчеството на тази мега звезда, помня само как истерично крещеше и се зъбеше като питбул в "Биг Брадър.

Хора, към които съдбата е била, така да се каже, благосклонна и ги е направила разпознаваеми поради някаква причина, толкова лошо са се отлепили от земната повърхност и са развили силен звездовъртеж. Когато приятели от детството му искат го поздравят да не забравя, че е въпрос на възпитание да отвърне със същото, а не да бъде горделив и самовлюбен. Да уважава персонала в дискотеките и феновете си, защото ако не са те ще снима прах за пране и тоалетна хартия на бартер в инстаграм. Да разговаря с хората от чиято симпатия зависи голямата му българска кариера, като самозабравила се звезда, защото всичко има начало, но и край. Радвам се, че не съм го виждала на живо, защото не понасям подобни хора и се моля съдбата да редуцира такива звезди покрай мен. Не че не съм срещала такива и в женски образ. От Враца има много по- успели хора от скандаУния певец, но все още изключително приятни, мили и земни. Малкият град и хората, с които някой е израсъл не са да им се придава важност, а да им покаже човек, колко се е развил откакто е в големия град. Не познавам по- добър начин от това да поздравиш, да уважиш, да покажеш смиреност и усмивка и търпение ако се налага и да дадеш пример с добър маниер. Успехът на преуспелия човек се измерва в културата му на общуване и връзката със земята. Арогантността не е на мода дами и господа. Нека  някои не забравят този факт.", завършва публикацията си тя.

Оказа се, че силиконката Джулиана Гани също е трън в очите на успялата дизайнерка. Без да се споменава името ѝ в оригиналния пост, Гани реши да коментира публикацията, с което обаче си навлече солидна порция критики от страна на дизайнерката и нейните поддръжници. " Може да отделя и дълбок анализиращ пост за госпожа Гани ( макар, че се съмнявам с такъв образ да постигна дълбочина.) Дори да ме е блокирала, след като ми беше изпратила покана, може би ще намери тайничко начин да надникне на стената ми през чужд профил. Днес се включи в темата като пиян на хоро, за да ми обясни накрая, че може да ми е дъщеря, след като е 30 годишна и че имам комплекс от годините си, които никога не съм крила, а се гордея безумно с тях, та след като се представи напълно очаквано за нейните умствени възможности, каза тежката си дума на мега известна горда със себе си звезда и не ми остави възможност да и поискам автограф. За това говоря, приятели, за тази арогантност и самочувствие без покритие. За тези известни "звезди" без уважение и търпимост. За това, че прекрачват границата и се държат по този начин. Самочувствието им засенчва здравия разум", пише Евгения Борисова.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Госпожо дизайнер

    30 0 Отговор
    Абсолютно сте права,подкрепям ви..!
  • 3 йокин

    28 1 Отговор
    Някой е сложил,в КАВИЧКИ,звезди,АДМИРАЦИИ,ЗА КОЕТО!
  • 4 Гостта

    8 1 Отговор
    Яко ама яко го преместих.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Некой си

    0 0 Отговор
    Нека позная.... това е заглавие на Блиц. От онези крещящите.
    Явно нямате читави журналя.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 qwerty

    4 1 Отговор
    И на мен не ми хаеесват.
  • 9 Гоуст

    3 2 Отговор
    Я някой да каже дали прочете целия пост на тая?