14 Юли, 2020 17:53 9 663 21

Пазете се на всяка цена от тези зодии

  • зодии-
  • зодия-
  • зодиак-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • нагло

Това са най-големите наглеци от зодиака

Пазете се на всяка цена от тези зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Някои хора са толкова стеснителни, че не смеят да се обърнат за помощ дори към най-близките си. Други път изобщо нямат такива притеснения и го правят, при това по най-безскрупулния начин!

Без да им мигне окото, те натоварват някой друг с проблемите и задачите си, а после си присвояват чуждите заслуги. Те не осъзнават, че са нагли и не смятат това, което правят, за нещо лошо. В очите на околните обаче това предизвиква само недоволство. 

Астролозите казват, че хората, родени под 4 зодиакални знака, не изпитват никакво притеснение да разтоварят тежестта, с която са се нагърбили, върху някой друг. И с удоволствие се бъркат в живота на другите. Ето кои са те:  

Скорпион

Наглостта на Скорпионите няма граници! Те отвличат приятелите си, а понякога и напълно непознати, от важните за тях дела, защото някой трябва да им помогне. Молят и грабят по най-безхаберния начин. 

В защита на този знак можем само да кажем, че принуждавайки приятелите си да му помагат, самият той никога не отказва помощ. С желание участва в живота на другите и оказва подкрепа.

Скорпионите приемат и разбират наглостта си и понякога ѝ се присмиват, но нямат намерение да се откажат от този си лош навик, защото все пак той им помага да постигнат това, което са си наумили. 

Често пъти наглостта им се проявява в отговор на атаките, които получават от различни страни. 

За да постигнат целта си, те ще използват манипулаторските си способности и ще изпълняват плана си майсторски, без жертвата им да се усети. А ако случайно някой ги хване, до край отричат това, в което ги обвиняват.

Близнаци

Близнаците винаги гледат да са навсякъде, врат си носа в хорските работи и раздават ненужни съвети. Често се намесват в чужди разговори по най-безцеремонния начин. И не проявяват никаква тактичност, опитвайки се да достигнат до най-пикантните подробности. 

Близнаците са ужасно нахални. В повечето случаи обаче вредят на околните напълно несъзнателно. Те не само се добират до хорските тайни, но и бързат да ги споделят с околните. Подобна пристрастеност към клюкарстване често им носи неприятни последици. 

Близнаците проявяват наглост не само за да се доберат някакви пикантни детайли, но и за да получат благодарност от приятелите си.

Те с охота дават съвети и се надяват да получат признателност в замяна. Но ако това не се случи, започват да се цупят и вкарват неблагодарника в черния си списък за дълго време. 

Стрелец

Стрелците не познават граници. За тях няма морални рамки и не се притесняват, че ще обидят никого с поведението си. Те живеят днес, не се интересуват от последиците и често проявяват арогантност.

Ако видят някой приятел, който е по-напред на опашката, веднага ще отидат при него, пререждайки всички други. Ако са някъде на гости, без притеснения ще отворят хладилника на домакина, за да разгледат какво има вътре. 

В магазина никога няма да се притеснят да се пазарят за цената и с охота ще разговарят с шефа си за повишение на заплатата, дори и да не го заслужават. 

На всичкото отгоре са ужасно нахални и могат продължително и дръзко да настояват за среща с човека, който им е харесал. 

Представителите на този зодиакален знак винаги се възползват от връзките си, а по принцип имат много такива. Те са общителни и се стремят да се възползват от всяко познанство. Установяват контакти с влиятелни хора и имат приятели във всички области - от медицината до прокуратурата.

В някои случаи предпочитат да разберат колко далеко биха могли да стигнат. И с удоволствие преминават границата на позволеното, за да проверят търпението на околните.

Овен

Емоционалните Овни си пробиват път към по-добрия и вълнуващ живот със собствената си глава. Те често прибягват до наглост. Най-често, за да постигнат целите си или да получат специално отношение към персоната си, за да впечатлят човека, с когото са. 

Често проявяват наглостта си несъзнателно. Това се дължи на необуздания им характер: горещ, темпераментен и буен.  

Родените под този зодиакален знак смятат, че арогантността е истинско щастие. Затова и с право са си заслужили титлата "най-наглия знак на Зодиака". 


Поставете оценка:
Оценка 2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алена-солена

    27 4 Отговор
    Особенно близнаци...той си знае.. ние също
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бесен Язовец

    25 7 Отговор
    С тази разлика, че Скорпиона е УМЕН , а оВЕНА е прост! 😁😁😁😁😁

    Коментиран от #17

  • 4 Къртев ✍️

    26 5 Отговор
    Това е толкова тъпо , да преценяваш човек по зодията му. Та нима всеки сам избира, кога да се роди. Чак пък и наглостта му, изучихте. Според мен да си нагъл е просто липса на възпитание

    Коментиран от #6

  • 5 Джедай

    18 1 Отговор
    Разбрах че трябва да се пазя от 1/3 от световното население.
  • 6 АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "Къртев ✍️":

    всичко е до човека,без значение зодията..........
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 стрелец

    8 2 Отговор
    е тука вече настъпихте мотиката с тази нестойностна статия, ама абсолютно нищо вярно няма за стрелеца, освен това че наистина имат много контакти, защото са общителни 😃
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нане

    7 9 Отговор
    Абсолютно вярна класация. По-големи наглеци от стрелците няма!
  • 12 Погледнете се в огледалото

    3 1 Отговор
    За да прецените ,дали сте точната зодия..!
  • 13 Пак ни

    3 2 Отговор
    Разделиха на такива и онакива,а в какво се събираме?Например,за земята НИ,за водата НИ или ЗА ДЕЦАТА НИ!?Не зодиакалната истина трябва да ни води,не сме чак такива космополити,когато корабът ни потъва...
  • 14 За Стрелеца

    7 3 Отговор
    Ниииищо вярно няма. Просто си изсмукваме от пръстите тъпотии, за да пълним страниците!
  • 15 Това счупи тъпомера

    3 4 Отговор
    Много тъпо определение за зодиите. Всеки е различен независимо коя зодия е.
  • 16 хаберих

    1 2 Отговор
    Простотиииииииииииииииииииииииииии!
  • 17 beast

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Странно не съм срещал тъп овен ...
  • 18 Нина

    2 1 Отговор
    Напълно съм съгласна с Ядосания Язовец! Наистина Овена е ТЪП, все пак е инато добиче рогато!!!
  • 19 Нина

    1 0 Отговор
    До номер 17.Да те запозная със свекито-да видиш тогава какво значи безпардонен, нагъл и тъп овен!
  • 20 Зодия Дева като учен в университет

    1 0 Отговор
    Да, тези зодии са така !
    Само че за някои неща, зодията няма значение !
    Ето, например човек който е неприятен и други хора всъщност не могат да го понасят, това е защото..., има 3 варианти - 1-ви - повлияно му е, 2-ри - голяма самота - все пак трябва да свикне да е сред хора , но и да е от значение , а не просто ей така, 3-ти вариант - не си харесва живота, например ако знае че е не това което всъщност трябва да бъде !
    Значи на човека трябва да му е оправен живота и да няма срокове до кога ше живее, ще има ли приятелка и деца, ще живее ли истински живот и др !!!
    Никой човек не знае защо и как е създадена епохата на човечеството, така че най-добре е да живеем !
  • 21 До 20 коментар

    1 0 Отговор
    Така е , но човек за да спре да бъде токсичен и енергийно гаден, значи и на него трябва да се оправи живота и да се наслаждава на самият живот, тъй като живота е дарен , за да се живее !