Last news in Fakti

24 Юли, 2020 13:36 6 891 5

Стефан Илчев с емоционални разкрития за любовния си живот (ВИДЕО)

  • стефан илчев-
  • като две капки вода-
  • риалити-
  • любов-
  • музика-
  • певец

Любовта и музиката заемат първото място в живота на талантливия изпълнител

Стефан Илчев, който преди година спечели риалити формата „Като две капки вода“ и доказа безспорно, че може да влезе в образа на всеки музикален артист, поставя музиката на първо място.

„Животът ми не е нищо без музика и любов“, казва той. Отговорът на въпроса – къде е любовта в живота му, Стефан Илчев дава преди време пред Мариян Станков – Мон Дьо във „Вкусът на историите“.

„Обикнах времето на самотата, излишното – оставих зад вратата. Изпълних себе си единствено с любов, и появи се ти – да даваш смисъл нов. Надежда, вяра, щастие да споделим, и заедно в една посока смело да летим”, е емоционален стих, който Илчев създава по време на изолацията. 

Той разказва още, че обича да пише. Твърди обаче, че много малко от произведенията му стават достояние на публиката. „Събирам си ги и дай Боже някой ден да направя стихосбирка. Това е нещо ново, което малко хора знаят”, добавя Илчев.

Осъзнава, че докато е в изолация, не може без музика и без да пее. „Тази енергия, която давам, докато пея, аз я получавам обратно от всички, които са пред мен и слушат”.

Илчев сподели, че все още е в очакване на любовта, затова се обърна към нея с думите: „Заповядай, очаквам те в моя живот!”. Според музиканта хората все повече се страхуват да изразяват това, което чувстват.

„Може би грешката е в мен, че позволявам изцяло на професионалните неща да ме радват много и да ме задоволяват чисто емоционално. Въпреки това има една липса – любовта на един специален човек”, каза Стефан.

„Моята песен е любовта, това искам да съм аз. Искам да съм любов за някого – не само за приятелите и най-близките хора. Без всичко мога, без любов и музика – не мога”, завърши откровено Стефан Илчев.

 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NEMESIS

    18 2 Отговор
    Мдаа, споделил е как обожава да му продухват Б-входа с големите черни патладжани..безценна информация!
  • 2 52698

    9 2 Отговор
    Знам аз и какъв е тоя музикален инструмент на който свириш и не можеш без него.
  • 3 Бай Стою касапина

    9 0 Отговор
    За мъжка или женска любов става дума?
  • 4 Ина

    5 0 Отговор
    Нямам нищо против него,ама трети ден пишат безмислени статии с едно и също съдържание...?
  • 5 Блатен Асечки

    1 0 Отговор
    Ехххх.. ако Парцалев беше жив....