Last news in Fakti

2 Октомври, 2012 13:32 2 174 0

Майк Тайсън ще участва в „Страшен филм 5”

  • майк тайсън-
  • участва-
  • страшен филм

Боксовата легенда Майк Тайсън ще се снима в петата част от пародийната поредица „Страшен филм”, научи Blackfilm.com

Продуцентите на филма изглежда искат да съберат всички знаменитости, които не сме си представяли на едно място.

Освен Майк Тайсън, в „Страшен филм 5” се очаква да се появят още актрисите Одрина Патридж и Кендра Уилкинсън. Но списъкът с известни личности не приключва до тук . В лентата се очаква да видим още звезди като Линдзи Лоън и Чарли Шийн.

Режисьорът на филма – Малкълм Лий, споделя, че това е петият транш на успешния франчайз. Първите четири части на филма са донесли над 800 милиона долара приходи в световен мащаб.

Старт на снимките беше даден преди две седмици, като някои от известните филми, които ще пародира лентата, са „Черният лебед”, „127 часа” и „Особено назначение”.

Очаква се филмът да излезе на екран на 19 април 2013 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА