Last news in Fakti

5 Август, 2020 14:31 2 442 2

Кралското семейство разтапя ледовете: Поздравиха Меган за рождения ден (СНИМКИ)

  • кралско семейство-
  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • рожден ден-
  • кралица елизабет втора

Членовете на кралското семейство честитиха рождения ден на херцогинята на Съсекс

Кралското семейство разтапя ледовете: Поздравиха Меган за рождения ден (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Членовете на британското кралско семейство поздравиха в Туитър херцогинята на Съсекс Меган, съпруга на принц Хари, за рождения ѝ ден и демонстрираха топли чувства след трудния период, през който Хари и Меган се преместиха да живеят в САЩ и се оттеглиха като високопоставени членове на кралското семейство, предаде Ройтерс.

Официалният акаунт в Инстаграм на Бъкингамския дворец, който редовно осведомява за дейността на кралица Елизабет Втора и други членове на кралското семейство, публикува снимка на кралицата с Меган от 2018 г. Вчера Меган отпразнува 39-и рожден ден, пише БТА.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎂🎈Wishing The Duchess of Sussex a very happy birthday! 📸 The Queen and The Duchess are pictured during a joint visit to Chester in 2018.

Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily) на Авг 4, 2020 в 12:34 PDT

Бащата на Хари принц Чарлз публикува чрез Инстаграм профила си снимка на Маркъл, с която също честити рождения ден от свое име и от името на съпругата си Камила Паркър Боулс.

Официалният акаунт на принц Уилям и Кейт Мидълтън  в социалната мрежа също публикува пожелания за рождения ден на Меган с нейна снимка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎂🎈

Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) на Авг 4, 2020 в 12:58 PDT

Меган и Хари се преместиха да живеят в Лос Анджелис със сина си Арчи в началото на годината, след като се оттеглиха от ангажиментите си като високопоставени членове на кралското семейство заради разногласия с останалите представители на фамилията и огромен медиен натиск.

Хари, който е на 35 г., призна за разногласия с брат си Уилям, като през това време Меган се чувствала "незащитена" от кралското семейство, докато била бременна, сочат данни от документи, внесени от адвокатите ѝ по дело, което херцогинята на Съсекс води срещу британски таблоид.

Миналия месец херцозите на Съсекс се дистанцираха от биография, в която се твърди, че Хари бил убеден, че някои от роднините му не харесват съпругата му, която е бивша американска актриса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 COVID1984

    0 2 Отговор
    Кралското семейство не се е вясвало от месеци, само двойникът на Чарли се излага по Ски по едно време. Кой знае в кой безименен гроб лежат всичките гадове.
  • 2 Лора

    1 0 Отговор
    Нямам нищо общо с кралското семейство,поне да бях ,,бяла,,колкото Меган,гъсмет ли е ,ген ли е....?!