Last news in Fakti

7 Октомври, 2012 16:14 1 480 0

Дъщерята на Мадона се изнася от къщи

  • мадона-
  • дъщеря-
  • лурдес

Дъщерята на Мадона се изнася от къщи, за да учи в университет и да избегне лъскавия начин на живот в шоубизнеса, където майка й се чувства като риба във вода. Според британския таблоид „Сън“ 16-годишната Лурдес ще плаща сама учебните си такси, за да се чувства независима от суперзвездата.

Тийнейджърката е избрала колежа „Бард“ край Ню Йорк, където ще се обучава в сферата на сценичните изкуства. Той минава за едно от висшите учебни заведения с най-либерален режим в САЩ.

Лурдес щяла да се издържа с печалбите от своята колекция детско облекло „Материално момиче“. Според близки на фамилията момичето нямало търпение да напусне семейния дом, тъй като Мадона била властен родител, а тя – бунтарка. Освен това й било писнало да е под светлината на прожекторите, ето защо не придружавала прочутата си майка по време на турнетата й по света.

Баща на Лурдес е бившият личен треньор на Мадона Карлос Леон. 46-годишният кубинец днес се изявява и като актьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА