Last news in Fakti

10 Август, 2020 09:33 5 393 13

16-годишна си продаде душата на дявола за...

  • дявол-
  • сатана-
  • продажба-
  • душа-
  • русия

Младото момиче станало жертва на измама от ада

16-годишна си продаде душата на дявола за...  - 1
Снимка: Shutterstock

Полицията задържа 18-годишен жител на Владивосток, който според разследващите измамил 16-годишна негова позната и ѝ причинил щети в размер на 93 000 рубли (малко над 1000 евро). Той нарекъл себе си проводник между хората и дявола и обещал да осигури изпълнение на всичките желания на момичето. Това съобщи териториалното министерство на вътрешните работи на Приморския край, посочва РИА Новости.

Майката на девойката, която също е от Владивосток, се свързала с полицията и казала, че мошеник е измамил дъщеря ѝ. Както полицията установила, 16-годишното момиче се срещнало с младия мъж, с когото преди това е учила в едно и също училище. Той казал, че е любител на магията и умее да гадае на карти, да чете мисли, дори да нанася вреди.

"Той предложил на момичето с негова помощ "да продаде душата си на дявола“, тъй като той е проводник между хората и дявола. За информация как да направи това, било необходимо да плати 6000 рубли - хиляда рубли за работа и 5000 за материал за обреда, който той щял да се проведе без нейно присъствие“, се казва в съобщението.

Младият мъж обещал да ѝ изпълни три желания и заявил, че онези, които са преминали на страната на дявола, не трябва да носят златни бижута, като задължил ученичката да даде ценните вещи в заложна къща, а парите да даде на него. По време на комуникация между тях в социалните мрежи сатанистът заявил, че е свързан с престъпление, и помолил момичето да изтрие цялата им кореспонденция. По-късно я убедил да му даде телефона и лаптопа си.

"После младежът казал, че е изгорил нещата за нейна безопасност. След това комуникацията им е спряла. Общата щета, причинена на жертвата, е 93 000 рубли", казаха от полицията.

Младият мъж го грозят до 5 години затвор. Полицията го разследва за участие и в други подобни престъпления.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 criminal

    7 0 Отговор
    🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃
  • 2 честито

    14 11 Отговор
    Малеййй ,93 000 (деветдесет и три хиляди) рублички вече са малко над 1000 (хиляда) доларчета ???!!! Очевидно Путин иска да удари и Жан Виденов в земята (при неговото БСП управление един долар беше 3000 лева по официалният курс ). ПП. Минималната заплата в РФ е 11 000 (единадесет хиляди) рублички.

    Коментиран от #4

  • 3 Изберете Българското

    18 0 Отговор
    Ако не влезе в затвора ще влезе в политиката
  • 4 яко ни лъжат управляващите

    26 3 Отговор

    До коментар #2 от "честито":

    закона в русия е върха. одобрявам. в българия скоро осъдиха син на прокурор убил двама души. познайте колко години му дадоха за убйство ? УСЛОВНА. ТА ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАШ ВИЖ У НАС!
  • 5 Бачо Киро

    9 1 Отговор
    Извинявам се, но това са пълни простотии... Измамниците трябва да си лежат по затворите, но къф измамник е тоя? Надрънкал пълни глупости и тая шматка и харесало... Не я е излъгал с реални неща, както у нас ги лъжат с болни роднини и тн... Бил проводник на дявола... Ми като има толкова прости, да си плащат... Що го съдят? Понеже момичето не било добре и се вързало на приказки за дявола? Е той да не би да е много добре? За такива истории полицията директно трябва да ги праща да си ходят и да не се харчат никакви ресурси за разправии с пълни тъпотии....

    Коментиран от #13

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българин

    7 3 Отговор
    Е , НАИ-ПОСЛЕ СЕ РАЗКРИ ВСИЧКО - ХРИСТО ИВАНОВ /ПИНОКИО , РАДЕВ , МАДЖО , БОЖКОВ И ЦЯЛАТА МАФИЯ НА --- ТЕЗГЯХА ! ДА ИМ Е ЧЕСТИТО !!
  • 8 Жината на Оскар

    4 2 Отговор
    Та къде се случило това, в коя маала...?!
  • 9 Ъхъ

    11 0 Отговор
    Напълно идентични с астрологията и почитателите и лъжци , много ще бъда щастлив да ги натикат и тях в зандана , една от божиите заповеди гласи ,Не лъжи, а морала им дори не позволява да се извинят когато се разкрие лъжата им
  • 10 Питай бе моме(девочка)..

    2 0 Отговор
    Минало се е рускинчето...Да беше питала нашите депутати и за една медена питка Горанка,щяха да и дадат емеила на дявола и телефонният номер на писиара (Шихиризада) от партията му...
  • 11 Pokoloko

    2 0 Отговор
    Измамили я. 🤣
    Трима бяха, трима....
  • 12 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    СЛЕД 5 ГОДИНИ -15 ГОДИШЕН ЩЕ ИЗМАМИ 13 ГОДИШНА !!! АКСЕЛЕРАЦИЯТА НА ФИЗИКАТА ИЗПРЕВАРВА ПСИХИКАТА - КОЛКОТО И ДА НЕ ВЯРВАМЕ .... НИЕ ГИ БИЕХМЕ -НАКАЗВАХМЕ И МАЛТРЕТИРАХМЕ И ЗАБАВЯХМЕ АКСЕЛЕРАЦИЯТА !!!! ТОРМОЗЪТ НАД ДЕЦАТА/ В РАМКИ/ ИМ ПОМАГА ДА СТАНАТ ПЕЧЕНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ И НАРОДЪТ ДА ИМА БЪДЕЩЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бачо Киро":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.