Last news in Fakti

16 Август, 2020 07:00 8 937 0

Вашият хороскоп за днес, 16.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за спорт и туризъм за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 16.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Позволете си да се порадвате на живота, макар и по един подреден и ясен начин. Разберете кое точно ви радва, кое ви кара да се усмихвате, кой ви дава простор да го направите и съберете всичко това в днешния ден. Нахранете душата си.

Телец

Имате нужда от спокойствие и сигурност, а за това се налага да изключите ума. Тази задача хич не е лесна за вас, но е важно поне да опитате. Останете поне за 5 минути в мълчание без да анализирате мислите си и да си слагате оценки. После наблюдавате ефекта от тази практика.

Близнаци

Ще искате да разберете толкова неща, да знаете и най-малките подробности за случващото се. А ще е толкова добре просто да изчистите мислите си, да проясните разбирането си и тогава да погледнете с чист, необременен поглед света около себе си.

Рак

Много добре знаете кое е ценно за вас и кое правилно, но понякога сякаш нарочно обръщате гръб на всичко това и тогава нещата не стават добре за вас. Просто следвайте правилния път, не търсете одобрение и аплодисменти.

Лъв

Добре за вас самите би било да се оттеглите от светските задължения. Има доста неща, които трябва да обмислите, днешният ден ви предоставя идеални условия за това.

Дева

Опитайте се днес да избягате далече от шумните тълпи. Близостта до водни басейни ще ви подейства изключително релаксиращо. Нищо чудно днес да получите предложение, на което да не можете да откажете.

Везни

Приятелите, приятелите, те придават радост и пълнота на живота. Потърсете ги, благодарете им, споделете деня си с тях. Освен всичко друго и полза ще имате.

Скорпион

Не си поставяйте твърде много цели едновременно, защото никоя няма да уцелите в точния момент. Просто изберете най-важното нещо в момента и действайте. Днес е ден за резултати, не се разсейвайте.

Стрелец

Чуден ден, идеален за спорт и туризъм. Ако хич ви няма по тия неща може да ви се отдаде да полентяйствате малко. Но не пренебрегвайте идеите, които ви хрумват, някои от тях са доста интересни.

Козирог

Ден, малко по-горещ в емоционално отношение от обикновено, но вие ще намерите как да го разхладите. У вас все се намира правилната идея, макар и доста неконвеционална. Усмихвайте се, винаги има защо.

Водолей

Другите са важни и вие това много добре го знаете, но понякога им отдавате повече важност, отколкото е нужно. Просто намерете баланса. Не подценявайте себе си, но и не проявявайте егоизъм. Границата е тънка, не я прескачайте.

Риби

Не подценявайте дребните неща в живота, те са онези, които изпълват по-голямата част от времето и дори от пространството ви. Усетете благодарността към нещата около вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА