Last news in Fakti

18 Август, 2020 07:00 8 790 0

Вашият хороскоп за днес, 18.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за планиране за Раците

Вашият хороскоп за днес, 18.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще трябва да се справите с безброй дребни задачи. Хубавото е, че после ще почувствате удовлетворение от добре свършената работа и поне за малко ще има ред в нещата ви.

Телец

Днес бихте могли да се проявите в цялото великолепие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето чувство за хумор.

Близнаци

Опората винаги е емоционална, а емоционалното винаги е субективно. Просто се опитайте да погледнете нещата отстрани, без да се осъждате или обвинявате. Обичайте това, което е, останалото не ви помага по никакъв начин.

Рак

Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто обстоятелствата не са във ваша полза. Не се сърдете на съдбата и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е идеален за планиране.

Лъв

Днес ще се чувствате, меко казано, странно. Нищо чудно това да е в резултат на скорошни неприятни събития. В същност знаете, че никой не е в състояние да ви помогне да се справите със ситуацията, просто приемете нещата такива, каквито са.

Дева

Не се опитвайте насила да направите нещо, което не потръгва още от самото начало. Като цяло днес имате доста добри шансове за действие, но се пазете от собствената си изобретателност.

Везни

Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.

Скорпион

Днес ще можете да действате в пълна хармония, събитията ще се подреждат по-добре отколкото очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, но винаги ще успеете да наместите нещата.

Стрелец

Едва ли някой ще остане изненадан от черногледството ви, но за да сме честни трябва да кажем, че днес няма да е без основание. При добра подготовка за кризисни ситуации, каквато вие несъмнено имате, няма никакъв проблем.

Козирог

Бъдете себе си. Днес се поставете в центъра на собствения си свят и наблюдавайте. Откривайте вселената, която сте и не позволявайте на другите да нахълват с кални обувки във вашия свят. Оставете другите сами да научат уроците си.

Водолей

Днес някои негативни аспекти от миналото отново могат да ви напомнят за съществуването си. Мнозина от вас ще имат радостни новини засягащи пряко личния ви живот. Приемете с отворени обятия нови приятели и познати в обкръжението си.

Риби

Вие и другите, това е темата днес, а вторник е доста боен ден и може да се превърне във вие срещу другите. Внимавайте много, печалбата идва при онези хора, които си сътрудничат, а не при тези които се сражават на всяка цена. Сражавайте се с принципи, не с хора.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА