Last news in Fakti

15 Август, 2020 15:06 12 171 6

Нови пикантни подробности за развода на Меган Маркъл с бившия ѝ

  • меган маркъл-
  • тревър енгелсън-
  • развод-
  • брак-
  • кралско семейство

Маркъл и бившият ѝ съпруг - Тревър Енгелсън имаха дълга връзка, която приключи през 2013 г.

За никого не е тайна, че бракът на бившата американска актриса Меган Маркъл с принц Хари е втори за нея. Звездата от сериала „Костюмари“ бе омъжена за телевизионния продуцент Тревър Енгелсън в периода от 2011 до 2013 г. Двамата имаха и 7-годишна връзка преди да сключат брак, пише woman.bg.

Като основна причина за развода между двамата досега се сочеше натоварения график на Меган и честите ѝ пътувания, свързани с актьорските ѝ изяви. Сега обаче на бял свят излязоха и някои други, скрити до момента, детайли от връзката им, довели до неминуемия разрив в отношенията им. 

Нови пикантни подробности за развода на Меган Маркъл с бившия ѝ

Според кралските експерти - Омид Скоби и Каролин Дюран, които написаха биографична книга за херцога и херцогинята на Съсекс под заглавието „Намирането на свобода“, Тревър силно недоволствал от свободолюбивия ѝ и властен темперамент, а това включвало и успешното развитие на кариерата ѝ.

Според авторите на книгата Енгелсън не искал съпругата му да набира слава, която да я направи независима от него. „Когато все още били заедно, Меган споделяла недоумението си пред приятели защо Тревър се държи така, сякаш не подкрепял актьорската ѝ кариера“, пише в биографията.

Според близки до Меган, с които Скоби и Дюран разговаряли, тогавашната актриса споделяла усещанията си с тях, че той се чувствал добре само тогава, когато тя се нуждаела от неговата помощ и влияние. "Такава беше динамиката на връзката им – Тревър винаги доминираше. Той е свикнал да бъде печеливш - човекът, който въвежда Меган в индустрията“, пише в книгата.

Още преди излизането си, книгата придоби широка популярност и привлече небивал интерес към себе си. Въпреки обстоятелството, че принц Хари и Меган Маркъл отрекоха да са споделяли лично каквато и да било информация с авторите, книгата вече е на книжния пазар в САЩ и се продава като топъл хляб. 

Припомняме, че след като Меган стана член на кралското семейство, Енгелсън отказа да коментира връзката си с нея, но обяви, че ще прави сериал за разведена жена, която се омъжва за принц и има съвместно попечителството върху детето от първия си брак.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гб54

    14 0 Отговор
    Боли мъ..........

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Трифонов

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "гб54":

    Баш...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Е ПА ТО

    7 1 Отговор
    ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ СА ТЪКА. ..ЗЛАТОТЪРСАЧКИ. .но мони. .но хани. .превод. .Няма пари. .Няма мед. ......жената е извела мъжът от рая. ..И САМО ТЯ МОЖЕ ДА ГО ВЪРНЕ ОБРАТНО В РАЯ