Last news in Fakti

26 Август, 2020 07:00 8 709 2

Вашият хороскоп за днес, 26.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Време за движение и развитие за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 26.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще имате доста проблеми за разрешаване, но в крайна сметка това са неща, с които трябва да се преборите в самите себе си. Потърсете проблема някъде в собственото си съзнание, без да се гневите.

Телец

Ден, в който може да видите бялата лястовица или пък да ви се случи нещо друго необичайно. Не ограничавайте съзнанието си, ако искате да видите света по нов начин. И бъдете готови за изненади.

Близнаци

Сряда е, време за движение и развитие, доколкото това е възможно през август. Ще ви е леко и лежерно на душата, хубав момент да се свържете с детето в себе си.

Рак

Днес е време за трупане на сили и средства. Ще сте озадачени от произтичащите събития, но се опитайте да влезете в крак. Ще трябва да поемете нови отговорности на плещите си.

Лъв

Май доста хора не могат да се справят без помощта ви. Направете си стройна организация за действие, за да успеете да “огреете” навсякъде.

Дева

Възползвайте се от пропуснатите възможности, кога ако не сега и кой, ако не ти. Правете нещата, не се спотайвайте, така и хората ще ви забележат.

Везни

Не давайте ухо на клюките, че ще ви се стъжни живота. Вярвайте повече в себе си, усмихвайте се и не се терзайте, ако не всичко става според вашите планове, не забравяйте, че има и Божия промисъл.

Скорпион

Е, и по-добри дни сте имали. Днес ще ви се струва, че целият свят се опитва да ви впрегне в работа и да ви използва. Всъщност всичко е резултат на вътрешното ви светоусещане. Бъдете прями, но не и груби. Правете нещата както трябва, пък да става каквото ще.

Стрелец

Днес ще сте прекалено заети, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Отървете се от каквото можете. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Козирог

Малко по-подозрителни сте към хората около вас и ще ви е трудно да простите, дори и на колене да ви паднат. Не е лошо да проявите малко повече благородство и да помислите дали пък да не дадете още един шанс.

Водолей

Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие с черногледството си. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави, гледайте положително на нещата.

Риби

Не сте много наясно какво точно очаквате от човека срещу вас. Май повече ви вълнува как ще постигнете целите си. Независимо от всичко, имате сериозни планове, и си ги преследвате. Само гледайте да не обидите хората около вас с поведението си.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 СКОРПИОН

    1 0 Отговор
    МЕРЦИ