28 Август, 2020 07:00 7 410 0

Вашият хороскоп за днес, 28.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 28.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес не забравяйте за себе си, не забравяйте кои сте и какво точно искате. Не рискувайте прекалено много пари, само защото усещате късмета на ваша страна.

Телец

Желанието да избягате от своите вътрешни проблеми може да стане причина за появата на нови страхове. Защото не погледнете онова, което ви притеснява и просто не го видите по нов начин. Променете отношението си към проблемите, за да ги накарате да се трансформират в жизнен опит.

Близнаци

Лек и приятен ден, с неангажиращи срещи и разговори. Не е най-добрият в професионално отношение, но пък може да ви донесе интересна информация. Пътуванията ще са забавни, а може и да срещнете неочаквано стар приятел.

Рак

Днес всичко ще се развива по-бързо, отколкото очаквате. Трябва да действате и да мислите бързичко, и да внимавате да не пропуснете нещо важно. Не се задълбавайте твърде много в детайлите, задръжте общия план в съзнанието си.

Лъв

Днес толкова ще ви се иска да разнищвате въпросите на битието, че в крайна сметка може сами да се отегчите от себе си. След обяд обърнете повече внимание на хората около вас, изслушвайте ги, без да им отнемате думата.

Дева

Бързайте бавно през днешния ден. Имате големи шансове за успех, но не бъдете нетърпеливи. Е, ще се наложи да се потрудите малко в името на успеха, но пък резултатът ще си струва.

Везни

Много е вероятно днес да се наложи да оправяте чужди грешки или да страдате заради нечие невнимание. Въоръжете се с търпение и не предъвквайте непрестанно чуждата вина, просто гледайте да оправите нещата.

Скорпион

Един чудесен ден, през който ще видите реализирани част от плановете си. Идеите ви наистина ще са нестандартни, но при добро желание могат да станат реалност. Трябват ви малко повече смелост и решителност и всичко ще потръгне.

Стрелец

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Козирог

Ще успеете да осъществите отдавнашни планове и това ще ви донесе чувство за собствено удовлетворение, а какво по-хубаво от това да сте доволни от резултата. Само не позволявайте това да ви отпусне и да забравите някои от важните неща, които имате за вършене.

Водолей

От голямо значение днес е да сте дисциплинирани и отговорни. Правете нещата с мярка и навреме, за да сте доволни и вие, и околните. Единственото, за което трябва да внимавате е - да не издребнявате.

Риби

Доста практични идеи ще ви минат през ума и е добре да постъпите практично – намерете начин за тяхното приложение. Днес ще се чувствате в добра форма, но все пак с малко повече отговорности. Опитайте се просто да правите нещата както трябва, без да влагате излишни емоции.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА