Last news in Fakti

29 Август, 2020 07:00 6 601 0

Вашият хороскоп за днес, 29.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересна събота за Овните

Вашият хороскоп за днес, 29.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересна събота в края на едно необикновено лято. В края на краищата различното ни събужда и ни кара да сме по-внимателни. Важното е да не забравяте кое е най-важното.

Телец

Отново сте на философска вълна и отново всички завиждат на вашето дзен състояние. Сериозно може да помислите за предаване на умението - как да останеш спокоен и щастлив във всяка ситуация.

Близнаци

Не беше обикновен този август и за вас, то сякаш някой месец от тази година е бил обикновен. Но пък вие сте от тези хора, които във всяка ситуация могат да открият възможност. Просто не позволявайте на емоциите да ви влияят, оставете ги да оттекат.

Рак

Предизвикателен е този ден за вас. Хората, с които взаимодействате сякаш постоянно провокират търпението ви. Не приемайте нищо твърде лично, усмихнете се, всичко тече, всичко се променя. Постоянна е само промяната.

Лъв

Събота, но работна. Най-малкото е добре да анализирате резултатите, които сте постигнали. А есента наближава, нови възможности ще се открият пред вас, трябва да можете да ги менажирате. Мислете отдалеч, светът разчита на вас.

Дева

Ако не сте прекалено критични и не приемате всичко твърде сериозно, можете просто да се забавлявате и да се радвате на живота. И радостта, и тъгата са вътре в човека и всеки сам избира на кое да даде път.

Везни

Един ден,който носи вътрешно напрежение и нужда от промяна. Просто тази година сте като на изпит, сякаш всеки ден ви поставя извън зоната на комфорта. Приемете го като игра и не се привързвайте към резултата.

Скорпион

Комуникациите и взаимодействието с роднините ще е основната тема днес. Не драматизирайте, потърсете вътрешния мир, чрез който всички неща са възможни.

Стрелец

Финансите са тема, която е важна за всеки в материалния свят или почти за всеки. Вие сте широко скроени, но този месец, а и този ден са ви учебни за справянето с парите. Задайте си въпроси, не прескачайте въпросите за парите просто с едно 'абе, голяма работа', защото парите са също и ресурс.

Козирог

Вие май сте най-потърпевши през тази 2020 година, но едно е сигурно, ще успеете да монетизирате всичките си преживявания. Само не се отчайвайте,вие можете.

Водолей

Странни, необичайни, но пък толкова интересни и вълнуващи неща ви се случват. Вие сте като една пъстра птичка, която само показва на всички, че всичко е възможно, важно е възприятието.

Риби

С доза сериозност и разбира се - с голямо количество вяра, се отнесете към онова, за което мечтаете, защото е на път да се сбъдне.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА