Last news in Fakti

30 Август, 2020 07:00 7 928 1

Вашият хороскоп за днес, 30.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 30.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен, малко любовен, повече вдъхновен ден в края на лятото. Потърсете твореца в себе си и му дайте възможност да се прояви.

Телец

Време да промените дома си, да почистите, да изхвърлите ненужното и да отворите място за есенните цветни енергии. Не се разсейвайте с други неща.

Близнаци

Повече разговори, по-малко сериозни занимания. Днес ви е ден за разпускане и разсейване. Просто си живейте живота.

Рак

Интересен ден. Много неща ще се случват в последния момент и ще скачате от нервността в пълното спокойствие. Време е да потърсите вътрешния мир.

Лъв

Капризен ден. Ще търсите удовлетворение, спокойствие и сигурност, а околните сякаш нарочно ще ви дразнят и ще се конфронтират. Дали пък не отразяват собственото ви вътрешно безпокойство? Време е да се потопите в музиката на щурците и летните нощи. Разпуснете.

Дева

Леко разсеяни и сякаш не на точното място ще се чувствате днес. Отпуснете се, позволете си да не сте перфектни и просто се порадвайте на живота около вас, на самите себе си. Забележете колко много неща се случват около вас. Просто се слейте с всичко.

Везни

Някои неща се случват по-лесно от други, а някои дни са по-добри от други. Чудесен ден, който да споделите с близки на сърцето ви хора. Нещата ще се случват по-лесно от обикновено, просто с едно щракване на пръсти. Радвайте се на късмета си.

Скорпион

Важно е да знаете какво точно имате да правите днес, но не по принцип, а конкретно с план и времеви интервали. Ако трябва нарисувайте си днешния ден и не се разсейвайте с много философстване, важно е днес да имате конкретни резултати, пък били те и разходка в парка.

Стрелец

Вдъхновени и някак преобразени ще се чувствате. Желанието ви да поучавате и контролирате другите ще се прояви в пълна сила. Изконтролирайте себе си, бъдете по-сдържани в съветите си, най-добре ги давайте само при поискване.

Козирог

Какво мислите вие за себе си и какво другите за вас? Обикновено това е едно от съществените, макар и несъзнателни въздействия върху всекидневното ни поведение. Наблюдавайте се, кое избирате - мнението на другите или своето и защо го правите? Хубав ден да се обърнете към собствените си ценности.

Водолей

Силен ден, който ще ви накара да потърсите мирът в себе си. Най-вероятно чрез провокации от страна на околните. Бъдете осъзнати, действайте според вътрешния си компас.

Риби

Доста работа ви се стоварва на гърба. Не се опитвайте да се измъкнете със сладки приказки, просто действайте. Измислете си и някаква кауза, на която да посветите резултата. Съчетайте приятното с полезното.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Овенът

    0 0 Отговор
    Мари Маринова пиши, че супер периодът на овен е именно от 31.08. до 15.10. Хората не са разбирачи като теб