Last news in Fakti

31 Август, 2020 07:00 8 588 0

Вашият хороскоп за днес, 31.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Девите да заложат на чара и артистизма си

Вашият хороскоп за днес, 31.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вътрешните страхове са най-голямата пречка по пътя напред. Помислете какво най-лошо би могло да се случи и какво бихте направили тогава? Най-страшно е неизвестното, направете го известно.

Телец

Леко и безпроблемно започвате седмицата, постарайте се така да я продължите. Всичко зависи от вас и от организираността ви. Не прекалявайте с ангажиментите и натоварването, пестете силите си, ще са ви нужни за есента и зимата.

Близнаци

Важен ден, последният на август. Можете символично да изпратите лятото, макар още да не е приключило официално. Ден за конкретни резултати. Дисциплинирайте се и се захващайте да организирате всичко както трябва. Редът прави живота по-лесен и предвидим.

Рак

Вдъхновение, ентусиазъм и философски поглед ви дава този понеделник. Планирайте дългосрочно, мислете в перспектива. Важното е да знаете накъде отивате, останалото ще го направите в движение. Пазете оптимистичната настройка от днешния ден.

Лъв

Ден, който ще ви накара да се замислите върху много неща, да рискувате, да действате решително и да избирате на сляпо. Това определено ще изопне нервите ви, но пък няма да ви е никак скучно. Просто бъдете готови за по-интензивни преживявания.

Дева

От една страна искате да останете в сянка, но от друга имате нужда да ви забелязват, да ви оценяват и дори да ви ухажват, все пак вие сте символ на красотата в Зодиака. Правете нещата дискретно и с финес и присъствието ви ще бъде оценено. Заложете на чара и артистизма си.

Везни

Имате нужда от вътрешна яснота и вътрешен ред. Можете да започнете отвън навътре. Най-напред подредете всичко около себе си, цялото си работно пространство и ще усетите, че всичко изглежда някак по-ясно и по-лесно.

Скорпион

Любовта определено ще е вдъхновение и смисъл за вас. Когато правите нещата, окрилени от любов, всичко става лесно, бързо и добре. Просто поддържайте винаги това чувство и ще бъдете ненадминати.

Стрелец

Да знаете какво да правите, да имате физическа сила и да сте здрави това са май основните неща, които ви дават емоционална стабилност и опора, вяра, че всичко ще стане според плановете ви. Намерете вътрешната опорна точка и тогава събитията сами ще се случват.

Козирог

Събуденият ум е много важен, за да вървите напред. Днес е ден да събирате информация, да филтрирате и анализирате, това е вашият маркетингов ден. Използвайте внимателно нещата, които научавате, но не злоупотребявайте с тях и не ги надценявайте. Запазете разумът си хладен.

Водолей

Обърнете внимание на тялото си и най-вече на здравословното си състояние. Използвайте тези дни преди началото на активния есенен сезон, за да поправите и подобрите каквото е нужно. Не надценявайте защитните си сили, дайте си шанс да се регенерирате.

Риби

Почти с летящ старт започвате новата седмица и последния августовски ден. Действайте смело и решително, но все пак се сещайте, че търпението е важна добродетел и всяко нещо има нужда от време за развитие. Бързайте бавно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА