Last news in Fakti

25 Август, 2020 14:03 19 351 51

Синът на Ламбо профука цялото му наследство

  • влади данаилов-
  • стефан данаилов-
  • наследство

Влади Данаилов живее в Америка със семейството си и прави опит да пробие в медицината

Владимир, извънбрачният син на кинолегендата Стефан Данаилов, който си отиде от този свят на 27 ноември, почти е профукал огромното наследство, което баща му остави.

Въпреки че наследи над 350 000 лева в брой и в банкови сметки, младежа е успял да опука голяма част от сумата.

Голямото харчене започнало веднага, след като Владимир взе акта си за наследник малко преди Коледа. Той е погасил заем на майка си за над 80 000 лева, а освен това платил за свои покупки в САЩ.

Покрай пандемията от Covid-19, която ни връхлетя в началото на март, Владко останал без никакви средства и всеки месец теглел сериозни суми. Купил си и много скъп мотор, което му било детска мечта. Пращал пари и на майка си Ирен Кривошиева, която също е без работа, пише таблоидът  "Уикенд". 

Владимир няма да присъства на панихидата за 9 месеца от смъртта на баща си. Единственият наследник на Ламбо от актрисата Ирен Кривошиева, е студент по медицина в САЩ и е започнал стаж по хирургия в Западна Вирджиния, където живее със съпругата си Виктория.

„Тъй като съм начинаещ, засега ми дават да кълцам само циреи и кисти, но някой ден ще стана виртуоз на скалпела”, зарече се Владимир. Той бил поканен да присъства на панихидата на баща си на 27 август, но няма да може да пристигне заради ангажиментите си в Университета. Заради боледуването на Ламбо миналата година Владимир отложи част от изпитите си, които успя да вземе през януари. Той не искал отново да прекъсва обучението си.

Увлеченият по религията младок ще е първият медик и в двете фамилии – Данаилови и Кривошиеви. 34-годишният син на Ламбо изненадващо избра лекарската професия след като завърши икономика и дълго живя на ръба на мизерията. Вместо да се занимава с финанси, преди няколко години Владимир стана фитнес инструктор и едва свързваше двата края.

Прехвърлилият 30-те син на Данаилов реши да смени попрището и стана студент по медицина. Владимир смени хипарската си визия и подстрига косите си. Като стажант получавал около 20 000 долара годишно. Той се надявал, когато се дипломира и стане хирург, доходите му десетократно да скочат. Синът на Ламбо обаче планирал да прави лекарска кариера не зад океана, а в родината си. „Ще се върна в България защото ме тегли. А и жена ми Виктория много харесва страната. Не бих искал децата ми да са американчета, които не знаят български”, категоричен е Данаилов-младши.

След смъртта на баща си, като единствен негов законен наследник, Владимир наследи една четвърт от четиристайния дом на Ламбо и съпругата му Мария, както и всичките спестявания на баща си. Тъй като голяма част от парите, с които било закупено жилището, били от продажбата на наследствени имоти на Мария в Горнооряховския край, след смъртта на жена си Мастера прехвърлил три четвърти от дома си на доведения си син Росен Цанков.

Според последната данъчна декларация на Ламбо, в която е описал финансовите си постъпления, той е оставил на сина си средства в размер на 30 000 лв., 6000 евро, влог за 197 242 лв., друг за 67 000 евро и трети за 2142 долара – общо около 350 000 лева. Отделно бившият министър на културата имал вложения в инвестиционен фонд за 100 000 лв, които наследил Владимир. Освен финанси, кинолегендата завещал на биологичния си син множество произведения на изкуството – картини, икони и статуетки. След погребението на баща си на 2 декември Владимир отново се върна в родината си, но само, за да уреди формалностите около прехвърлянето на наследството си.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най щастлива е

    57 4 Отговор
    майка му.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шопо

    40 4 Отговор
    Е да чека ли инфлацията да го изяде
  • 4 Обикновен българин

    21 11 Отговор
    :-)))
    Аз бих му предложил въпреки, че заради пандемията е останал без средства да не тегли и да не дава на майка си, да видим тогава за какво ще се намери да плюят журналисти, търсещи евтина сензация...
  • 5 ЛЕСНО ДОШЛО

    45 4 Отговор
    ЛЕСНО И БЪРЗО ОТИШЛО
  • 6 Кон трева пасе...

    23 6 Отговор
    И муа го апеше...имал профукал, ако нямаше какво какво щеше да профуква? Да се връща в България, лекари ни трябват. Генерал Мутафчийски ще го вземе на работа.
  • 7 Кон трева пасе...

    6 6 Отговор
    И муа го апеше...имал профукал, ако нямаше какво какво щеше да профуква? Да се връща в България, лекари ни трябват. Генерал Мутафчийски ще го вземе на работа.

    Коментиран от #10

  • 8 🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅

    3 3 Отговор
    А не бе швепс. Леж и еж 🍺🍔
  • 9 Вуте

    21 7 Отговор
    Тоя си е копие на Кривошийката...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нали са негови

    10 3 Отговор
    Може да ги харчи както ТОЙ РЕШИ. Ти милено, колко и как харчиш гладна мишчеце?
  • 12 Нали са негови

    6 5 Отговор
    Може да ги харчи както ТОЙ РЕШИ. Ти милено, колко и как харчиш гладна мишчеце?
  • 13 Нали са негови

    4 4 Отговор
    Може да ги харчи както ТОЙ РЕШИ. Ти милено, колко и как харчиш гладна мишчеце?
  • 14 Зер

    16 5 Отговор
    голямо наследство ? Наследи го сина на хитрата му бабичка , която приживе уреди сметките в негова полза !
  • 15 ПЕНКО

    6 4 Отговор
    МИЛЕНО , ТРЯБВАШЕ ДА НАПИШЕШ : " ПОХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ БАЩА СИ " !!! .... НАСЛЕДСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ Е -НЕМАТЕРИАЛНО-- И ОПИТВАТ ДА ГО ИЗЧИСЛЯТ -САМО ТАКИВА КАТО ТЕБ - ЖУР НА Г ЪЗ ЦИ !!!!!!! ИМА И ЖУР НА Д УП ЦИ ---С ДО 40 СМ ХАНШ !!!!!!!!!!!
  • 16 Последния Софиянец

    23 12 Отговор
    Пожелавам на Бойко Борисов внуците му да приличат на този.И на Стъки и Флоров.
  • 17 КОМБАЛА

    11 5 Отговор
    ТОЯ ДЕ НЕ СЕ КЪПЕШЕ ЛИ БЕШЕ
  • 18 Анонимен

    8 7 Отговор
    И кой каза че е син на Данаилов...
  • 19 А бе

    13 5 Отговор
    Парите са си негови и ще ги прави каквото ще. Завиждате ли? По-разумно ли е да ги "вложи" в хедж фонда или банката на некой евреин?

    Коментиран от #32

  • 20 цербер

    9 4 Отговор
    младежЪТ е успял да опука голяма част от сумата. ГОЛЯМ И ЗЕЛЕН ПРАЗ. ПАРИТЕ СА ЗА ТОВА,ЗА ДА СЕ ХАРЧАТ.
  • 21 ПАТРИОТ

    18 7 Отговор
    Всичките деца на БСП -БКП са такива непрокопсаници -внукът на Живков е още по зле и т.н. по комунистическата верига !

    Коментиран от #24

  • 22 Бачо Киро

    9 6 Отговор
    Ми малко му е оставил явно, ко да се прай ... Да помоли Баце или Шиши да го осиновят, така ще може да харчи повече, като пукясат.
  • 23 Гошо

    15 18 Отговор
    Това не може да е вярно В САЩ всички имат пари къщи и коли За това всеки иска там а не в Русия ,където живеят в бараки кенефите им са на двора и туктаме някой има 30 годишна Лада защото е бил по брежнево време партиен секретар

    Коментиран от #25, #49

  • 24 Бачо Киро

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "ПАТРИОТ":

    Абе не съм чел никъде такива неща за сина на Корнелия примерно. Или щерката на Борисов ... Реално са извън прожекторите ... Иначе никой от тях не може да управлява нищо, което да няма чадър или държавни поръчки. Аз не знам един, дето да може да води нормален бизнес ... При тях е все да вземат на безценица, да разпродадат, да препродадат, да смучат от някой друг, който може да върти бизнес и така ... Не е и изненадващо - шофьорчета, стругари и не знам си какви, потници, физкултурници и тн - откъде акъл? То не е като да те турат да управляваш държава, а ти да намериш под теб 5 човека, дето да не са хептен зле ... Резултатите така или иначе са очевадни ...
  • 25 Бачо Киро

    24 5 Отговор

    До коментар #23 от "Гошо":

    Ама естествено, в САЩ бедни няма, под мостовете не живее никой, няма клошари, няма наркомани, абе всички са милионери ... Що си толкова глъм ...
  • 26 Да беше се изпразнил на пода

    12 2 Отговор
    От тоа нема никва полза язък
  • 27 ОДЖА

    5 2 Отговор
    Е не вас ще ви пита как да си харче парите
  • 28 От Хаскю

    1 2 Отговор
    Е сигурно тоз...!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Алфа Вълкът

    18 4 Отговор
    350 000лв е годишната заплата на един коремен хирург в САЩ! А Ламбо завалията цял живот се бъхтел да ги спести!
  • 31 Бай Хой

    8 1 Отговор
    Прави опити в медицината или пробва опиати от медицината.Такъв му е вида няма снимката и така се държеше в БЪЛГАРИЯ.
  • 32 ВЕРНО

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "А бе":

    ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ БИТКОЙНИ. .БАНКИ. .ИНВЕСТИЦИОННИ ФОНДОВЕ СА ЕВРЕИСКИ. ..УЖ ДАВАТ ЛИХВИ. ..ПАК С ТВОЙТЕ ПАРИ КУПУВАТ ЗЛАТО. ..СЛЕД 5 ГОДИНИ АКО НЕ ЗАТВОРЯТ ФОНДА ЩЕ ТИ ИЗПЛАТЯТ ПАРИТЕ С МАЛКИ ЛИХВИ
  • 33 МУШМУЛ

    3 2 Отговор
    Ако ЩЕ ДА ГИ ИЗШМЪРКА ДРЕМЕ МИ ЗА ТОЯ МРЪСНИЯ
  • 34 Бате ми Селгей

    4 2 Отговор
    тъпак като ..... мама си
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 АВЕ АБСОЛЮТЕН ИЗПОЛЗВАЧ КАТО МАЙКА СИ

    12 2 Отговор
    НАУЧЕН НА ГОТОВО ДА ЛАПА НИКОГА НИЩО НЕ Е РАБОТИЛ ТОЯ...ЩЯЛ БИЛ ДА СТАНЕ ГОУЕМ ХИРУРГ И СИ ВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ....ТОЛКОВА ВРЕМЕ В САЩ ТОЛКОВА ЛИ НЯМАШЕ НЯКОЙ ЛЕВ СПЕСТЕН ВСЕ ПАК АМЕРИКА Е ТОВА РАБОТА ГОСПОД ДАЛ КООООЛКОТО ИСКАШ....АМА ТО ТАЯ РАБОТА ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ НЕ Е ЗА МЪРЗЕЛИВИ ХРАНТУТНЯЦИ КАТО ТОЯ....БОГ ДА ГО ПРОСТИ СТЕФАН ДАНАИЛОВ....ДОБРЕ ЧЕ ИМАЛ ПАРИ ЧОВЕКА....И КАКВО СТАНА ТАЯ МАЙКА МУ НАЙ- МНОГО НАМАЗА НАБУХАЛА СЕ СЪС ЗАЕМИ И СЕГА ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И ДВАМАТА ЛЕШПЕРИ.....ОТВРАТ...ВЗЕХТЕ ПАРИТЕ НА ЧОВЕКА И ВЕДНАГА ГО ЗАБРАВИХТЕ.....ГАДИ МИ СЕ ОТ ТАКИВА ТЪРТЕИ КАТО ВАС.....АЙ БЕЖ....
  • 38 смешни сте

    11 2 Отговор
    много дълга статия за един малък човек ....
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Чума

    4 6 Отговор
    300 000 лева наследил! Сега стана ли ви ясно колко крадлив комунист е Стефан Данаилов? Няма да ви питам колко са откраднали видните антикомунисти и кой ако загине най после, колко ще наследят малките зеленчуци реално! Факт!
  • 43 Мизерници

    1 0 Отговор
    Децата на 15 вече харчат повече от вас
  • 44 пророк Исай

    1 0 Отговор
    Ще стана виртуоз . Нима виждаш бъдещето ? Ако виждаш в бъдещето - смени професията навреме , стани ГУРУ / Ванга в негърски вариант /
  • 45 даскала

    4 0 Отговор
    Нещо не се вместват годините за медицина с изказванията . Давали му да реже циреи и кисти , имал още изпити , не искал да прекъсва обучението си .............в САЩ , ако не си дипломиран лекар НЯМАШ ПРАВО ДА ЛЕКУВАШ , камо ли да режеш със скалпел . Има нещо гнило около туй момче , но нека си бълбука там .

    Коментиран от #50

  • 46 ВВВВВВ

    1 0 Отговор
    Моментално шитна апартамента в Приморско
  • 47 Гост

    6 0 Отговор
    Всъщност има ли значение? Не е като баща си. С пари, без пари или с похарчени пари. След 10 години никой няма да си спомня за името му даже. Ще се помни само Стефан Данаилов.
  • 48 1000

    1 0 Отговор
    Защо се занимавате с личните неща на хората?

    Коментиран от #51

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "даскала":

    Имаше сериал"Спешно отделение" с Джордж Клуни! Там работеха и стажанти недипломирани - естествено под контрол! Доколко има общо с истинска болница в Щатите е въпрос?
  • 51 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "1000":

    Заради нас с теб! Защото четем, коментираме.