Last news in Fakti

2 Септември, 2020 07:00 7 300 0

Вашият хороскоп за днес, 02.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Необикновен ден за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 02.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Силно впечатлителни и дълбоко емоционални ще сте днес, но затова пък толкова привлекателни. Ще имате нужда да се грижите за другите, да демонстрирате своето внимание, но ще очаквате някой да направи същото и за вас. Не мислете, че другите ще го усетят, просто го кажете, заявете нуждите си.

Телец

Всички са щастливи и прекрасни с днешното звездно разположение, сякаш само вие си търсите поводи да за тревоги. Понякога просто трябва да дадете време на нещата да се случват, не ги пришпорвайте постоянно, но и не губете интерес. Случването на нещо ново е като една бременност, има нужда от точно определен срок, за да даде живот на здраво бебе. Бъдете търпеливи и ... четете приказки.

Близнаци

Стремеж към свобода и необходимост от приятели. Днес това ще са нещата, които ще хранят душата ви. Може да направите нещо различно, нетипично, ей така за разкош и за добро настроение. Светът е с вас и е ваш приятел.

Рак

Днес ще имате нужда от признание. Изглежда странно - някой толкова бляскав и самоуверен като вас да има нужда от признание, но какво е Слънцето, ако не дава живот, топлина и светлина. Вие имате нужда някой да приеме и да оцени нещата, които давате.

Лъв

Започвате този ден с големи надежди и очаквания. Нали знаете, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Днес сте просто великани, наистина. Запазете вярата си такава още дълго.

Дева

Хубав ден за нещо голямо. Ще имате достатъчно хъс за работа, енергията ви ще е дори в повече. Добре е да започнете да спортувате нещо вместо да се заяждате с хората около вас.

Везни

Днес ще трябва да изгладите някои свои вътрешни противоречия и чак тогава да действате. Имате някои могъщи конкуренти, с които трябва да действате много внимателно.

Скорпион

Нещата ще се развиват във ваша полза, но не бива да сте прекалено нетърпеливи. Най-лесно ще ви е, ако сте в по-тесен кръг от хора, тогава ще успеете да се изразите най-пълно. Прекалено пристрастни сте, а това пречи на взаимоотношенията ви.

Стрелец

Ще имате амбицията да свършите много неща. Ще се открият нови възможности за реализация. Естествено, вие няма да се втурнете през глава да действате, обмислете внимателно нещата и едва тогава предприемайте каквото и да било.

Козирог

Един наистина необикновен ден. Неща от миналото ще изплуват по необясним начин и ще ви дадат нови прозрения. Ден, подходящ за медитации и за разкрития.

Водолей

Хубав ден за осъществяване на контакти и за обмен на информация. Обществената и интелектуалната дейност ще са ключови за днешния ден. Слушайте интуицията си, но не изневерявайте на разума.

Риби

Днес емоционалният ви комфорт силно ще зависи от материалната обезпеченост. Ще сте много чувствителни към външната среда и изключително ловки в намирането на най-доброто предложение. И търсете хармонията, всичко останало ще ви дисбалансира.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА