4 Септември, 2020 07:00 7 816 1

Вашият хороскоп за днес, 04.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Странен ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 04.09.2020 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес откровените разговори ще ви помогнат да преодолеете дистанцията, появила се преди време между вас и роднините ви. Сутринта може да ви поднесе неприятна изненада. Не се страхувайте от фиаско, това ще ви помогне да се справите с всичко без проблем.

Телец

Здравето ви няма да е перфектно, така че вземете мерки овреме, за да не стане после твърде късно. Ако се погрижите за себе си, още вечерта ще можете да изкарате невероятно.

Близнаци

Не се притеснявайте, че ви боли глава, скоро ще ви мине, а вие по-добре се погрижете за себе си. Напоследък доста сте се позанемарили. Направете всички онези неща, които сте си забранявали цяло лято.

Рак

Още със ставането си ще установите, че всичко се върти около вас. Намирайки се в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, макар да сте заобиколени от най-топлата и дружелюбна атмосфера. Разбирате ли сега какво им е на звездите – мъка, мъка....

Лъв

Не се изнервяйте, че днес всичко се случва като на забавен каданс, просто влезте в ритъма и следвайте стъпките на танца. Може да се окаже по-забавно, отколкото сте предполагали.

Дева

Светът не е в розовите цветове, в които очаквате, но и не всичко е толкова драматично, колкото ви се струва. Опитайте да възстановите онази ваша обективност, която ви е помагала в толкова много случаи. Да всичко е лично, но не приемайте нещата лично, неврозите на другите не са вашите собствени, нали.

Везни

Днес имате възможност да се покажете в целия си блясък и да очаровате всеки, който дръзне да ви погледне. Домашните отново са стоварили всичките си проблеми на плещите ви. Само недейте драматично да преживявате всичко.

Скорпион

Днес изцяло зависите от здравето си, а трябва да е обратното – то да зависи от вас. Ами не се помайвайте – вземайте мерки. На първо време повечко разходки и спорт ще ви се отразят добре, а междувременно може да заместите споровете с разбиращи разговори.

Стрелец

Изненадващо обаждане на шефа ще провали плановете ви за днес. Ако не е абсолютно наложително, имайте смелостта да откажете, не сте „Бърза помощ” все пак.

Козирог

Твърде е възможен конфликт в семейството ви. Опитайте да поговорите и да потърсите начин да изгладите нещата. Хубаво е да приложите някои процедури за разсейване на напрежението, което сте натрупали. Като начало една разходка рано сутринта, ще ви се отрази добре.

Водолей

Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност.

Риби

Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ госпожо МАРИНОВА