Last news in Fakti

6 Септември, 2020 07:00 7 327 8

Вашият хороскоп за днес, 06.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен и предизвикателен ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 06.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате нужда от грижи, топлина и преданост. Има един космически закон, който казва, че каквото искаш за себе си, първо трябва да го дадеш на другите. В този случай проявете загриженост и внимание и резултатът няма да закъснее.

Телец

Нуждата от новини и свежа информация ще е основната движеща сила за вас днес. С онова, което знаете, може да станете причина за началото на нещо наистина вълнуващо. Не забравяйте, че информацията е сила.

Близнаци

Ще търсите сигурност, спокойствие, стабилност. Ден за наистина ценните неща в живота, онези които са ваша опора - семейството, приятелите, дома, природата. Намерете начин да усетите връзката си с всяко поотделно.

Рак

Неделя е ден на Слънцето, време за блясък и изява. Направете нещата, които ви носят радост, сила и вдъхновение. Акумулирайте енергия. Настроенията ви днес ще са странни, непредсказуеми и изненадващи дори за вас самите, но пък носещи толкова нови чувства.

Лъв

Днес ще имате нужда да избягате от обикновеното. Направете нещо различно, неочаквано, ново. Дайте воля на твореца във вас. Танцувайте, пейте рисувайте, ако трябва преподредете мебелите у дома. Не позволявайте вътрешната ви сила да се разсее в просто септемврийско лентяйство.

Дева

Интересен и предизвикателен ден. Ден за бунт и промяна. Разрушете собствените си ограничения, направете нещата различно. Ако искате да постигнете нещо, което не сте постигали, ще трябва да направите нещо, което не сте правили.

Везни

Днес ще сте сериозни и усърдни във всяко нещо, с което се захванете. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре. Открийте радостта в простите неща.

Скорпион

Неделя, денят на Слънчевия Бог, ден за радост и изяви, ден точно като за вас. Днес може да поставите крайъгълния камък на вашия подем, да отворите нови врати, да откриете нови хоризонти. Просто се вслушайте в себе си. Практични може да бъдете през всеки един ден, днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно.

Стрелец

Началото на септември е и започват да ви налягат мисли за есен, за зимнина и всички други неща, които следват лятното безгрижие. Практичната ви душа не може да стои спокойна, знаейки колко много работа има да се върши. Може би е добре просто да започнете да правите нещо и да спрете да търсите за какво да се притеснявате.

Козирог

Днес може да очаквате всякакви странности от хората около вас. Ще имате доста работа да хармонизирате и изравнявате настроенията. И може да се събуди желанието ви да поспорите, да уравновесите, да неутрализирате всички тези толкова дразнещи прояви.

Водолей

Ден за подреждане. Подготвяйте се за есента. Имате нужда от идея, от план и най-вече от много работа. Днес ще трябва да сте усърдни и дейни, есента няма да ви чака.

Риби

Днес ще търсите бляскави преживявания идеи, вдъхновения. Най-добре е да намерите подходящата дестинация и да тръгвате натам. Важното е да гледате философски, да виждате мащаба на нещата, да не задълбавате в безсмислени подробности.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОСТАВКА на герб борисов и гешев .

    10 2 Отговор
    ОСТАВКА мафия 👍🇧🇬🧐🤬
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.