8 Септември, 2020 07:00 7 452 0

Вашият хороскоп за днес, 08.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на сбъднатите мечти за Девите

Вашият хороскоп за днес, 08.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите празник също. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.

Телец

Имате навик да говорите повече от необходимото, но дали винаги казвате всичко, което трябва? Днес е момента да бъдете по-конкретни в исканията си към другите и да не се дразните от дребните им грешки.

Близнаци

Много сериозно ще се отнасяте към задълженията си днес, но ще се разпилявате в твърде много посоки. Хубаво е да отделите малко повече време за нещата, които обичате.

Рак

Съществуването ви днес ще е много по-приятно от обикновено, благодарение на сърдечните вълнения, които ще ви споходят. Не се правете на Рада Госпожина, не сте толкова срамежливи. Не позирайте, а депозирайте във внимание.

Лъв

Днес просто релаксирайте. Открийте своя начин, за да се почувствате добре. С малко повече старание може и до Нирвана да достигнете. Ако не успеете, просто купете едноименния сладолед и нищо чудно да успеете.

Дева

Ден на сбъднатите надежди. Дано не останете разочаровани,но както е казано - най-много сълзи са пролени заради сбъднати молитви.

Везни

Днес ще искате да прекарате деня в компанията на приятели. Ще ви вълнуват конкретни неща, а именно как точно да осъществите намеренията си. В приятна обстановка ще можете да обсъдите всичко много по-задълбочено, а и моментът е подходящ за планиране.

Скорпион

Ще ви се иска да се впуснете в нещо ново и необичайно. Някое екстремно преживяване силно би ви заинтригувало. Все пак бъдете по-практични и се съобразете с даденостите – идете някъде по наблизо и то с хора, които познавате добре.

Стрелец

Ще искате да внесете нотка на разнообразие в обичайните неща. Хубав момент да направите някои промени в обстановката. Приятни изненади ще направят деня ви интересен.

Козирог

Има за какво да се вслушате в чуждото мнение. Опитайте се да бъдете обективни и не прекарвайте всичко през призмата на емоциите, може сериозно да се депресирате.

Водолей

Този ден носи доста силен заряд в себе си, така че много внимавайте. Днес трудно ще контролирате страстите си, а както всички знаем - страстите са опасно нещо. Наблегнете на размислите.

Риби

Доста задачи сте си набелязали за днес. Това може малко да ви поизнерви, но по-скоро би повлияло зле на околните. Проявете повече чувство за хумор и не се задълбавайте в неща, които и без друго не ви влизат в работа.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА