3 Септември, 2020 09:41 8 122 18

5-те най-умни зодии

  • най-умни-
  • зодии

Титлата на най-умния знак сред всички зодии отива при Телеца

5-те най-умни зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Има природно надарени с интелект хора, но има и такива, които са полагали неимоверни усилия, за да научат, запомнят и разберат нещо. Факт е, че не на всички ученето и разсъжденията (говорим за правилните такива) им се отдават.

Има умни, по-умни и не чак толкова умни хора. Оказа се обаче, че за това колко е капацитетът на сивото ни вещество значение имат не само дипломите, които имаме или пък изчетените книги, но и звездата, под която сме родени, пише jenata.blitz.bg.

Астролозите обявиха, че сред представителите на Зодиака има пет зодии, които са надарени с повече интелект от останалите.

Ето кои са петте най-умни зодии:

5. Водолей

Водолеят понякога иска да е една идея по-тъпичък или поне останалите да го мислят за такъв, за да не го натоварват постоянно с всевъзможни задачи за изпълнение. Но представителите на този зодия знаят, че са по-умни от останалите и с лекота се изправят пред всички предизвикателства. Затова всяка вечер Водолеят отваря Уикипедия, гледа видеоклипове в National Geographic и трупа знания.

4. Стрелец

Звездите са наградили Стрелеца с тежък интелект, но те знаят и цената, която плащат за дарбите си. „Тежка е короната на царя“, заради това представителите на тази зодия често се правят на по-глупави отколкото са, за да може да живеят щастлив и спокоен живот.

Но това е така, само докато Стрелецът не си зададе важните въпроси: „А накъде върви животът ми?“, „Какво полезно съм направил/а за околните“ и любимия ни - „Какво ще оставя след себе си?“ – тогава хората от тази зодия разгръщат истинския капацитет на ума си и започват да жънат успехи във всички насоки.

3. Скорпион

Интелигентността на Скорпиона носи мъка на всички с изключение на самия него. Мозъкът на представителите на тази зодия е ловък, но за съжаление само „мъдри“ интриги и сплетни. Харизмата, очарованието и природният интелект на Скорпиона обаче могат да доведат до големи неприятности, тъй като представителите на зодията могат да оплетат всеки с думите си и така да завъртят някоя нелегална и престъпна схема или да основат секта, набирайки куп последователи.

2. Близнаци

За никого не е изненада, че в един Близнак живеят поне сто личности. Те са умни, креативни, дяволити, изобретателни и непреклонни. Заради това не е никаква изненада, че те са надарени с изключително интелект и с каквото се захванат го правят не просто добре, а направо професионално и перфектно. Какво да се прави – много личности в едно тяло гарантират изключителен ум.

1. Телец

И титлата на най-умния знак сред всички зодии отива при Телеца. Въпреки, че представителите на тази зодия са надарени с изключителна интелигентност те винаги се съмняват в дарбите си и при всяка удобна ситуация прочитат някоя „тънка“ книжка (като „Война и мир“) и гледа развлекателни програми (уеб семинари по ядрена физика). Телецът никога не дава непоискани съвети, но каже ли своята оценка на ситуацията, то тя винаги е точна и безпогрешна. Какво да се прави – умните хора знаят какво говорят и са наясно какво да направят във всеки един момент. / jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Знаех си

    4 2 Отговор
    Хаха
  • 3 Сандо

    9 1 Отговор
    На печелившите - честито!А Бойко от коя зодия е?
  • 4 Борисов и Радев

    4 1 Отговор
    и Тръмп , Борис Джонсън са зодия Близнаци.

    Коментиран от #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Близнаци

    9 1 Отговор
    Тук съм съгласен хихи :)
  • 7 Дикме

    1 3 Отговор
    Пълнеж на сайта
  • 8 Дълбоко Виждащ

    1 1 Отговор
    На 02 09 45г с капитулацията на Япония е завършила 2световна война!Жалко....Светът можеше да е друг!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ясен-гръмогласен

    2 0 Отговор
    Хех, знаех си. Ние се раждаме интелектуалци, а хората около нас слушат и почиват.
  • 11 Ясен-гръмогласен

    1 0 Отговор
    Попиват *

    Коментиран от #12

  • 12 Дълбоко Виждащ

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ясен-гръмогласен":

    Всеки е толкова умен-колкото са били умни и предците му....

    Коментиран от #13, #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Сандо

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Борисов и Радев":

    Прочетох описанието на зодията.Има непреодолими различия между него и посочените лица.
  • 15 Лора

    1 1 Отговор
    Йес, Йес, Йес, но съм само аз, другите ,, една дебела черта,,...!
  • 16 Телец

    2 1 Отговор
    Затова, жените ни харесват ;)
  • 17 7295

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Дълбоко Виждащ":

    Значи, според теб, децата родени от една двойка родители са еднакво умни помежду си и сравнени с родителите си. Ха, ха
  • 18 XXL

    2 0 Отговор
    Пълни глупости,познавам 3 водолея,няма такива глупендери,пък за телец няма и да говорим....