Last news in Fakti

9 Септември, 2020 07:00 5 222 1

Вашият хороскоп за днес, 09.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко скучен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 09.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще ви е доста нервно и напрегнато. Нали знаете, че по този начин не си помагате. Просто се опитайте да бъдете по-концентрирани и да гледате на нещата по-мащабно.

Телец

Ден за преобразуване и промяна. Не си губете времето в празни приказки по телефона, а действайте. Спазвайте обещанията си и бъдете навреме на уговорените срещи.

Близнаци

Хубаво е да си сложите автоцензура иначе може много да съжалявате след няколко дни. Готови сте да кажете всички неща, които ви тормозят, без изобщо да се замислите, бъдете по-сдържани.

Рак

Приемате всичко, което ви се случва твърде драматично. Това може да стане повод за доста изненади, а те определено не са ви любимото нещо. Хубав ден за срещи с приятели и за споделяне на оригинални идеи.

Лъв

Един малко скучен ден. Внимавайте какво и как правите, за да объркате нещата. Трудно ще устоявате на съблазните, а това ще ви кара да гледате по съвсем друг начин на нещата.

Дева

Трудно ще ви е да организирате нещата, колкото и да ви се иска да го направите. Най-добре е да ги оставите да следват собствения си ход и да се почувствате свободни.

Везни

Днес може да се чувствате не толкова прекрасно, колкото би ви се искало, току ще се появяват разни недовършени нещица. Опитайте се да гледате по-бодро на света. Дайте си време за почивка, не се опитвайте точно днес да свършите всичко.

Скорпион

Днес може да измислите невероятни неща. Няма да ви свърта на едно място и това може да ви подтикне да направите едно наистина изумително пътешествие.

Стрелец

Имате сериозни цели и нищо не е в състояние да ви накара да не ги преследвате, освен собствените ви страхове. Вярвайте повече в себе си и не се опитвайте да омаловажите собствените си постижения.

Козирог

Сутринта ще се събудите изпълнени с куп прекрасни идеи, но ако си губите времето в безцелни разговори, може да загубите и идеите си. Към обяд може да ви обхване ненадеен страх дали ще се справите с всичко, което сте решили. Не се поддавайте на емоциите, но вярвайте на интуицията си.

Водолей

Ден за работа. Спрете да се разсейвате, да философствате или просто да се измъквате. Вложете творческия си усет към всичко, което правите.

Риби

Философски гледате на нещата и това ви кара да се чувствате свободни и независими. Все пак обръщайте по-голямо внимание на детайлите, нали знаете - малките камъчета преобръщат колата.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.