Last news in Fakti

12 Септември, 2020 07:00 11 068 0

Вашият хороскоп за днес, 12.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за неочаквани творчески разкрития за Везните

Вашият хороскоп за днес, 12.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате възможност да се докажете. Не изпускайте този шанс, защото той може да ви изстреля нагоре. Просто вярвайте в себе си и разчитайте на собствените си сили.

Телец

Има какво още да си пожелаете от съдбата и ако сте малко по-настоятелни, тази непостоянна дама може и да ви се усмихне. Струва си да рискувате.

Близнаци

Днес е важно да отчитате мнението на човека до вас, още повече че ще сте пряко зависими от него. Важно е да си сътрудничите, ако искате нещата да вървят.

Рак

Имате какво да научите от другите и не е нужно да им се ядосвате заради това. Просто бъдете отворени към чуждото мнение. Определено ще ви е от полза.

Лъв

Ще имате възможността да осъзнаете кои са нещата, които най-много ви липсват. Именно хората, с които контактувате, ще ви посочат пътя и начините, по които да ги компенсирате. А това предполага да бъдете внимателни слушатели.

Дева

Знаете какво да правите и какво би ви доставило удоволствие. Остава да вярвате в себе си и да предприемете стъпките, които ще ви направят свободни. А имате ли смелостта да сте такива?

Везни

Ден за неочаквани творчески разкрития. Ако направите нещо безкористно за някого днес, резултатът ще е доста необичаен за вас, но определено ще ви донесе положителни усещания. Просто си позволете да покажете своята добра страна.

Скорпион

Начинът, по който контактувате ще зависи от емоционалното ви състояние, което си е съвсем логично. Така че просто внимавайте с какви неща се занимавате днес и какви емоции ви стимулират.

Стрелец

Твърде непреклонни ще сте по отношение на теориите, вярванията си, изобщо на ценностите, които изповядвате. Това показва стабилност, но и консерватизъм. Дали имате достатъчно толерантност към чуждата гледна точка, каквато очаквате към вашата?

Козирог

Днес ще сте загрижени, уязвими и чувствителни към материалните въпроси. Добре е да направите нещо, защото подобно отношение може доста да ви потисне, ако предприемете градивни действия.

Водолей

Разчитайте на своята собствена вътрешна сила. Не я дарявайте просто така на всеки срещнат. Важно е да доверявате ресурса си на хора, които наистина биха го оползотворили за нещо стойностно.

Риби

Обстоятелствата не се подреждат във ваша полза, но това не бива да ви притеснява и да ви кара да отстъпвате от позициите си. Вие сте родени борци и не бихте се отказали заради някакви дреболии от целта си, нали?


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА