Last news in Fakti

14 Септември, 2020 07:00 6 929 2

Вашият хороскоп за днес, 14.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко напрегнат ден за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 14.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ограниченията днес ще идват от собствения ви ум и възприятие за нещата. Опитайте да преодолеете вината, която ви гложди, това е най-безплодното чувство, което може да ви обземе. Простете си и продължете смело напред.

Телец

Философски гледате на нещата и това ви кара да се чувствате свободни и независими. Все пак обръщайте по-голямо внимание на детайлите в работата си и на акуратното изпълняване на задълженията.

Близнаци

Промяна, ръст, търпимост, зрелост, това са качествата, които може да развивате днес. Време за самоусъвършенстване и реализиране на целите. Не се отклонявайте, не се отказвайте, просто вървете напред.

Рак

Днес нещата, с които ще се сблъскате, ще са от сложен, философски характер. На външен план всичко може да изглежда лесно и прекрасно, но вътре в душата ви ще бушуват огньове. Време да потърсите нови знания.

Лъв

Опитайте се да не мислите на глас. Действайте практично и всичко ще върви по план, макар че все ще се намери някой да ви мърмори и да ви развали настроението. Не приемайте нещата лично, оставете мърморковците, не им обръщайте внимание.

Дева

Не се притеснявайте да послушате сърцето си и да се повеселите малко. А колко щастливи ще се чувствате с любим човек, това просто не бива да го пропускате заради никаква работа.

Везни

Обаянието ви наистина е неоспоримо. Дори ще успеете безпроблемно да решите щекотлив въпрос у дома. Е, ще се намерят някои недоброжелатели, които ще се опитат да ви вгорчат живота. Само не им се давайте, не им позволявайте да ви повлияят психически.

Скорпион

Днес ще се чувствате супер. Настроението ви ще е страхотно, ще сте изпълнение с ентусиазъм и едва ли има нещо, което би могло да ви стресне. В настроение е да се борите с живота и всички, които пожелаят.

Стрелец

Готови сте на всичко, за да постигнете своето, следвайки принципа - целта оправдава средствата. Хубаво е да се замислите и над някои морални аспекти, докато потъпквате чуждото мнение.

Козирог

Малко напрегнат ден. Нещата няма да стават на момента и това силно ще ви изнервя. Опитайте да сте по-спокойни и не насилвайте нещата. Нали знаете, че за всичко си има време и място, щом не става сега, ще стане по-късно.

Водолей

Много чувствителни и интуитивни ще сте днес, затова не пренебрегвайте знаците, които получавате. Неподходящ ден да се занимавате с важни дела, защото лесно ще се заблуждавате.

Риби

Домът и семейството ще са вашият фокус днес. Домът ще ви дава увереност и спокойствие, въпреки цялото безпокойство и несигурност, които ще усещате днес. Опитайте се да овладявате импулсивността си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е така

    4 1 Отговор
    Зодия Дева е единствената или една от малкото която устроена да се радва на дребните малките големите и огромните неща от живота!
    Хора са казали ДАЙДЕ ДА ВЗЕМЕМ ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА,а не си дават сметка че всъщност за да е така, значи трябва да си го имат!!!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ