Last news in Fakti

9 Септември, 2020 17:37 6 432 16

Жените от кои зодии се разхубавяват с възрастта

  • зодии-
  • жени-
  • красота-
  • разхубавяване-
  • напредване на възастта-
  • хубави жени-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

За тях възрастта е просто число, което можеш да игнорираш

Жените от кои зодии се разхубавяват с възрастта - 1
Снимка: shutterstock

Има мнение, че разцветът на женската красота се пада на 20-25 години. Животът обаче опровергава този факт. Оказва се, че красотата на жената до голяма степен зависи от зодията. С течение на годините представителите на тези съзвездия не губят вкуса си към живота. Те изненадват околните с неувяхващата си красота. Ще ви кажем кои зодии жените стават само по-хубави с възрастта.

Рак

С годините може да станете по-хубави не само физически, но и духовно. В ранните си години Раците често се страхуват да изразят мнението си и да защитят позицията си. Поради тази несигурност те започват да развиват комплекси, които значително усложняват живота. И ако смятаме, че Ракът е най-чувствителният знак на зодиака, то знайте и, че той дълго време ще мълчи и ще държи всички мисли дълбоко в себе си.

Те спокойно обсъждат всяка тема, дори и най-пикантната, а компетентната им реч и остроумие привличат все повече почитатели. Този период може да се нарече разцвет на жените Рак.

Дева

Дълго време Девите се водят от твърдия си характер и не могат да решат какво искат от живота. За помощ се обръщат към околните: роднини, любими, съпрузи и приятели. Самите те, Девите трябва да се саморазберат, а когато настъпи този период, тогава представителите на тази зодия започват да усещат вкуса на живота. Обикновено това се случва на 40-годишна възраст. Девите спират да се придържат към стабилността и започват да търсят приключения в живота. Те осъзнават, че са красиви и умни, поради което са способни да се справят с всякакви проблеми и да постигнат много в живота.

Везни

Везните понякога имат проблеми със самочувствието. По принцип е трудно за представителите на въздушната стихия да събират мислите си. Наред с това жените Везни имат и куп комплекси, свързани с външния им вид. Те постоянно мислят, че не са достатъчно красиви, поради което желанието да се скрият от целия свят само се засилва.

С възрастта тези терзания забележимо намаляват. Жените Везни излизат от сенките с високо вдигнати глави, показвайки на целия свят, колко много могат да се променят. Тогава спират да търсят недостатъците в себе си. Нещо повече, само външният им вид подлудява мъжете, което осезаемо засяга самочувствието.

Козирог

Жената Козирог винаги се е славила със спокойствие, благородна издръжливост и предпазливост. Нещо повече, това се проявява от много ранна възраст. Козирозите обаче не се раждат по този начин, а стават - през целия си живот. Те се научават да контролират емоциите си и се опитват да помогнат на всеки, който ги поиска.

След достигане на определена възраст, започват да се забелязват проблясъци в очите на представителите на тези зодии. Мъжете, се стремят да разрешат загадката с прераждането, а жените Козирог с възрастта имат повече почитатели.

Риби

Скромността краси човека, така мислят и Рибите. За представителите на тази зодия е трудно да разпознаят реалността, поради това непрекъснато навлизат в своя фантастичен свят. За тях е трудно да бъдат сред други хора и комплиментите обикновено ги притесняват.

С годините Рибите се научават да приемат и разбират женската красота. След като се погледнат в огледалото, най-накрая виждат, че външният им вид е доста привлекателен. След това сменят гардероба, прическата си и от грозно (както им се струва) патенце се превръщат в истински красив лебед.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъжа !

    23 9 Отговор
    Ако покажа снимка на моята 55 годишна Дева , ще си леете куршум !
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 6 Отговор
    няма грозни жени има грозни души тоест мръсни души
  • 3 YUI

    15 4 Отговор
    Не е до зодия, до майка й е, едно време казваха ако искаш да видиш жена ти каква ще стане, погледни майка й. Сега вярно че има пунта и пластики, но основата поне е ясна.
  • 4 Голямата зодия Борисов

    16 6 Отговор
    Защо Борисов не подава оставка ли???
    Много просто защо!
    За да фалшифицира отново изборите!!!

    Датата на изборите за президент на Съединените щати е фиксирана в американската конституция.
    Американският президент не може да ги отлага!
    Тази година те са насрочени за 3 ноември от Конгреса на САЩ.
    Два месеца преди датата на изборите, всеки американец може да гласува и по пощата!

    Германското градче Ешвайлер, в провинция Северен Рейн-Вестфалия,
    е с население от 55 646 жители.
    Гласоподавателите са 42 291.
    Датата на местните им избори е на 13-ти септември 2020-та година..
    Вече над 15 000 са гласували по пощата!

    В Полша, и навсякъде в нормалните държави се гласува и по пощата!

    Защо и българите по света и у нас, не гласуват и по пощата?
    Когато може да се въведе още утре!
    Не се изисква никаква допълнителна организация!
    Не се изискват никакви допълнителни финанси!

    Защо българите не гласуват и по пощата ли???
    Много просто, защо!!!
    За да се фалшифицирват изборите!
    Борисов ги фалшифицира!

    Контролираният от Борисов ЕСГРАОН,
    изготвя фалшиви избирателни списъци!
    С над милион фалшиви избиратели "мъртви души"!
    Които "гласуват" за ГЕРБ и ДПС!

    Стига путинистки избори!

    Съд за Борисов, Гешев и Пеевски!

    МУТРИ ВЪН!

    Второ Велико Народно Въстание на 10-ти септември!
  • 5 Кой68

    3 0 Отговор
    Другите са си все красиви и секси........🤣🤣
  • 6 бай иван

    8 0 Отговор
    моята бабанка е зодия Малка Мечка...всеки месец качва по 4-5 кила ...
  • 7 Ал Бънди

    6 3 Отговор
    Мойта пък погрознява и дебелее а е на 41
  • 8 Пена

    10 1 Отговор
    То като ви гледам мъже след 55 то и вие не сте същите дори и слаби приличате на обрулени мушмули прегърбени с болни зъби пък с голямо его

    Коментиран от #9, #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Петър

    9 1 Отговор
    Като са млади всички са хубави. С възрастта обаче красиви остават само умните. Тъпотията прави хората грозни. Загледайте се.

    Коментиран от #11

  • 11 Славка

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Петър":

    Загледах се и кво да видя?! Гледам комшията оплешивял,одъртял,погрознял...на човек не прилича. А е добър човек.
  • 12 Всички

    1 0 Отговор
    С грозни съпруги да се видят в огледалото,после да видят снимки на жените си преди брака и децата и да се благодарят,че при този живот,който са устроили на половинките си,още шават.Друг е въпроса за гените,храната и за тези дето остаряват като катедрали или като цървули...въпреки същия живот.
  • 13 Ал Бънди е филм

    0 0 Отговор
    Създаден да разруши семейството,да изцапа хората, които го гледат
  • 14 минка

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пена":

    хаха то и на 20 има обрулени жени, ама след 40 да видиш как пускат търбух и все много знаят ... какви били другите, колко са смотани ... а те само прическа, грим и маникюр - че е най лесно това и само се плаща, а за провисналия търбух ... мъка
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Парашка

    0 0 Отговор
    Кога...?!