Last news in Fakti

2 Октомври, 2020 07:00 6 205 2

Вашият хороскоп за днес, 02.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за творчески занимания за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 02.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Какъв ден само, едва ли нещо може да ви се “опре”. Ще действате много мащабно, а и късметът ви ще работи в пълна сила. Ще успеете да осъществите срещите, които сте планирали и то по най-неочакван начин. Само не се разпилявайте в твърде много посоки.

Телец

Гледайте да приключите всички неотложни неща до обяд. Вечерта ще ви е доста натоварена програмата. Звездите ви предупреждават обаче да внимавате, защото постъпките ви лесно могат да се обърнат срещу вас.

Близнаци

Ще се чудите малко повече какво точно трябва да предприемете. Послушайте сърцето си, но не бъдете безцеремонни. Хубав ден за творчески занимания, особено с приятели.

Рак

Задълженията ви май ще са повече от свободното ви време, изобщо днес ще имате много неща за вършене. Не пренебрегвайте съветите на вътрешния си глас. Обръщайте по-голямо внимание на подробностите и не забравяйте за ангажиментите, които сте поели.

Лъв

С голям ентусиазъм започвате днешния ден, обаче субективизмът в преценките ще ви изиграе лоша шега. Опитайте да не влагате лично отношение по служебни въпроси.

Дева

Нещата ще стават не точно по начина, по който сте планирали. Не влизайте в излишни обяснения и не се напрягайте. Ако успеете да се синхронизирате с обстоятелствата определено ще видите нови възможности. Ден, който ви изважда от зоната ви на комфорт.

Везни

Силен ден, макар и петъчен. Това пълнолуние ще извади наяве доста нерешени въпроси. Време е да направите избори, от които се страхувате. Бъдете смели. Действайте.

Скорпион

Най-важно днес е да докажете качествата си. Спестете си ненужната скромност и действайте, демонстрирайте знанията и уменията си. Не се чудете прекалено преди да започнете нещо, защото ще загубите ценно време. Бъдете по-делови и не се прехласвайте много-много.

Стрелец

Бихте могли да станете център на едно събиране, бъдете себе си, но без да прекалявате. Хубав ден да сътворите нещата, за които мечтаете. Светът очаква с трепет резултатите.

Козирог

Началникът ви днес ще е в добро настроение, така че възползвайте се внимателно от това стечение на обстоятелствата. Ден на ярки емоции и установяване на нови отношения. Ако пък вие сте началникът, проявете повече щедрост и търпение. Определено ще има резултат.

Водолей

Мъдрият се учи да може, умният – да знае. Само на глупака всичко му е ясно. Не влизайте в тази роля.

Риби

Трябва да мислите за много материални неща, не, че това ви се е разминавало, но днес ще имате прекалено много за мислене. Ще трябва да работите с чужди средства, а това автоматично носи след себе си огромна отговорност. Запазете спокойствие, то винаги дава добри резултати.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за хороскопа
  • 2 Калейдоскоп

    2 0 Отговор
    За град Козлодуй има специален радиоактивен хороскоп, този не го чети.