4 Октомври, 2020 10:34 5 671 5

Пълна промяна: Джесика Симпсън показа удивителна фигура (СНИМКИ)

  • джесика симпсън-
  • модел-
  • актриса-
  • певица-
  • фигура-
  • отслабване

Певицата и актриса наедря много покрай трите си бременности, но сега изглежда си е върнала забележителната форма от миналото

В зората на новото хилядолетие Джесика Симпсън бе сред най-желаните жени на американската музикална сцена. Тя спечели сърцата на публиката с нежния си глас, миловидното си излъчване и деликатна визия, която хората неведнъж сравняваха с кукла Барби, превърнала се в синоним на думата "красота". Благодарение именно на привлекателния си външен вид, блондинката завладя и големия екран, прибавяйки в биографията си няколко филмови продукции със свое участие, пише life.dir.bg..

Тогава тя сякаш имаше всичко - световна слава, успешна кариера и привлекателен съпруг... До момента, в който изненадващият развод с Ник Лачи през 2006 г., не предизвика домино ефект и не помете всичко по пътя си. Тогава животът на красавицата претърпя драстична промяна и името ѝ започна постепенно да изчезва от погледите на публичността.

Сякаш само за ден Джесика изчезна от светлините на прожекторите. Появи се отново през 2014 г., когато се омъжи повторно за Ерик Джонсън, но след като даде живот на децата - Максуел, Ейс Нут и Бърди Мей, от дългокраката и стройна блондинка не остана нищо. По време на трите си бременности тя качи доста килограми, които я промениха до неузнаваемост.

През миналия април обаче тя реши да си възвърне някогашния блясък, като за целта се подложи на строг хранителен режим и започна интензивни тренировки. Резултатите не закъсняха. Симпсън смая всички, след като само за 6 месеца свали повече от 45 килограма. Още по-впечатляващо е, че сега, година по-късно, изпълнителката на "These boots are made for walking" не губи своята мотивация и усилено продължава да поддържа перфектната си фигура.

Преди няколко дни тя качи в личния си Инстаграм профил кадър, с който показа на своите последователи как тренира йога, застанала пред басейна, намиращ се в двора на нейния дом. Изображението е заснето на фона залязващото слънце, скриващо се зад далечните хълмове на хоризонта, чийто последни лъчи оцветяват небето в различни нюанси на оранжевото.

На него Джесика е облечена в къс черен спортен топ с дълбоко V-образно деколте и сив клин с леопардов десен. Прилепналото облекло, демонстриращо впечатляващата ѝ физика, е част от личната ѝ линия дрехи, която певицата пусна неотдавна пусна на пазара.

Ден преди 40-ата си годишнина, която отпразнува на 10 юли т.г., Джесика намери интересен начин да отбележи радостното събитие. Тя публикува в социалните мрежи заснето в огледалото селфи, на което носи чифт дънки, който пази повече от десетилетие.

"Пазя тези дънки в гардероба си от 14 г. (не преувеличавам). Установих го през последните часове, в които съм все още в декадата на 30-те и реших да им дам втори шанс. Така че... здравейте, 40, радвам се да се запознаем!", гласят думите ѝ, съпровождащи нейния пост.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пелтека със суганювите зъби

    4 3 Отговор
    Жалко за красотата и, един ден, ще стане,, мърша,,...!
  • 2 Потребител

    11 1 Отговор
    Тя винаги си е била готина и може да пее добре.
  • 3 Реалист в какво, по миризмите.!

    1 2 Отговор
    Дано те намерят,, фмирисан,, дето.постоянно ме обиждаш, без да има защо, а не бъди,, убиден,,...!
  • 4 Лекар

    2 8 Отговор
    Като ражда като циганка няма спасение за красотата й.

    Коментиран от #5

  • 5 ДОКТОР ХАУС

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лекар":

    Няма нормални хора.....има непрегледани.........И ти си един от тях.....

    Ми родила жената три деца....Да е жива и здрава ......
    Ако нямаше деца,пак щеше да намериш кусури.....
    Еми.....по-горе съм ти го писал.......