Last news in Fakti

10 Октомври, 2020 13:30 4 197 2

Блатечки разкри дали чака второ дете от Диляна Попова (ВИДЕО)

  • асен блатечки-
  • диляна попова-
  • трето дете-
  • актьор-
  • сръбски филм-
  • южен вятър-
  • коронавирус

Актьорът сподели тайната си за за баланса между работата и семейството

Актьорът Асен Блатечки, който се оказа насред два "брака", призна, че сега не му е времето да мисли за още едно дете.

Катерина, голямата му дъщеря от брака му с Катерина Горанова, от три седмици е в Лондон, където учи архитектура. Второто му дете Борил – появил се на бял свят по време на връзката му с Диляна Попова, неотдавна навърши 6.

„Борил вече е голямо момче, падна му предния зъб. Всички, а и той самият, казват, че е мое копие, но само външно. Той е изключително добро човече”, сподели актьорът и отрече да има планове за второ дете с Диляна Попова.

„Не знам доколко е добре да си постоянно с човека до теб”, заяви актьорът Асен Блатечки в ефира на NOVA. Той е прекарал доста време с близките си, след като ограниченията, наложени заради коронавируса, спират работата му.

Преди две седмици обаче, актьора замина да снима в Сърбия, а през декември го очаква и нов филм.

И макар ограниченията и мерките за безопасност, наложени заради пандемията от COVID-19, в момента да са все още разхлабени, работата на Блатечки по сръбския филм „Южен вятър“. се оказва много усложнена. Той много се изнервил от усложненията при постоянното преминаване на границата със съседите – за три седмици 8 пъти е направил PSR тест.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 000000000

    0 0 Отговор
    А детето на ББ от мис Б знае ли , че е негово ?
  • 2 СусБе

    0 0 Отговор
    Тоя го дръжте далече от хладилника че да остане кашичка и за детенцето!