12 Октомври, 2020 15:51 8 829 26

Бъдеща булка изостави младоженеца, след като разбра какво иска той

  • булка-
  • сватба-
  • младоженец-
  • пари-
  • предбрачен договор

Момичето не очаквало да чуе подобни искания от любимия си

Бъдеща булка изостави младоженеца, след като разбра какво иска той - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Героите на тази история се обичали много. Двойката се влюбила още в училище, а след завършването на университета, решили да се оженят.

Подготовката за сватбата била в разгара си, но едно искане на младоженеца накарало невестата да сложи край на всичко и да избяга.

Няколко години преди това родителите на момичето загинали в автомобилна катастрофа и тя живеела с баба си в малък двустаен апартамент.

Тъй като не разполагала с много средства, си мислела, че всички разходи около церемонията ще бъдат поети от семейството на любимия ѝ. Още повече, че той винаги поемал инициативата да решава финансовите ѝ проблеми.

Всичко, което се искало от нея, било да се самоусъвършенства и да обича бъдещия си съпруг. Но приказката, в която живеела, се сринала за миг, когато един ден годеникът ѝ казал, че преди да се оженят, задължително трябва да подпишат предбрачен договор.

Нататък всичко било като мъгла. Младата жена разбрала, че родителите на бъдещия ѝ съпруг му оказват натиск. Но как можеш да говориш толкова директно за недоверието, което изпитваш.

"Бях обзета от мисълта, че не ми вярват, че мислят, че искам парите им. Това никога не е било така и няма да бъде. Беше голям удар. Стана ми много болно", споделя шокираното момиче.

Всеки човек иска да бъде щастлив. Но как можеш да бъдеш с човек, който очаква да го измамиш?

"Мисля, че постъпих правилно. Самоуважението е на първо място", казва още тя, цитирана от jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 свидетел

    59 5 Отговор
    любовта е до време, договорът - до живот ! бракът е винаги сключване на договор ! най-доброто, което е измислено при сключване на брак е индивидуалният договор. иначе се подчиняваш на общите правила, посочени в семейния кодекс.
  • 3 Лилафка с галошите

    13 2 Отговор
    Гошету многу ма убича, ше са женим с негу..!
  • 4 Ей боклуци,

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Булко кажи":

    стига сте досаждали и стига с тоя Лукашенко!

    Коментиран от #17, #18

  • 5 Гост

    48 3 Отговор
    Каква хитова новина! Днешният ми ден има смисъл, след като научих толкова полезна информация! С нетърпение очаквам следващата
  • 6 Смях

    27 3 Отговор
    Толкова много конкретика, че чак се губи новината.
  • 7 Иван

    48 4 Отговор
    Чакайте сега да поразсъждаваме.
    Те се обичали много.
    Тя си помислила, че онези си мислят, че тя ще им взема парите. Но според нея това никога не е било така. Т.е. този договор няма никакво значение за нея, нали? но...след като поиискали предбрачен договор от нея, тя въпреки , че не искала нищо, и както много обичала мъжа си, изведнъж го разлюбила и избягала. Все си мисля, че ако обичаш някого и искаш да си с него, заради него, с договор или без, какво значение има.
    плюс това.... историята познава много големи влюбвания, последвани с брак и после трагични разлюбвания и имотни кавги и т.н.

    тази....не е в час.

    Коментиран от #8

  • 8 Истина

    33 6 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    Напротив колега, тази е много в час и много добре си е направила сметката ама родителите на момчето са е надушили от далече че е една използвачка и про.ститутка която е заради парите със сина им. Гледай само— тя живеела с баба си в ДВУСТАЕН апартамент нищо не работи и е чакала постоянно на гаджето си да й решава финансовите проблеми и въпроси. Уж много го обичала ама като й казал за предбрачният договор в миг тя го разлюбила и си държала на самочувствието - бедната Мишка без 2 лв в джоба имала самочуствие и его ?? Как така уж го обичаш да полуда а за един предбрачен договор плюеш на всичко и на любовта ви и на годините прекарани заедно и казваш КРАЙ . Значи прави са били родителите на момчето като са решили да е ТЕСТВАТ прости.тутката с договора. А в един договор какво пише—- ако изневериш на мъжа и нещо от този род той има право да се разведе с теб и ти да нямаш финансови претенции. Хем е готова да му извърши престъпление без да бъде наказана със затвор хем да го опоска до шушка. Естествено че е била с пича заради мангизите. Човек който обича независимо от кой пол е той не е зависим от договор и няма да има нищо против да го подпише и да си заживеят заедно, а ако толкова не е искала договор защо тогава е искала да се оженят ? А ,, случайност? Хайде ок няма предбрачен договор но няма и сватба . Ама Голдън диггер си е правила сметката без кръчмар и тръгнала да се жалва да търси подкрепа от себеподобни прости.тутки и прости загорели чек.иджии които да й каз

    Коментиран от #26

  • 9 Pet

    19 3 Отговор
    Правилно е постъпил младоженецът, че е искал предбрачен договор-иначе, ако се бе оженил без и тя му бе изневерила, хал хабер си нямат романтиците в какви филми ще влязат, ако им се случи нещо подобно.
    Пък булката кат' не ще-прав и път, пък завоя...тя се знае накъде.

    Коментиран от #11

  • 10 Пича си е прав

    11 4 Отговор
    Тая кво съ прай на ощипана.........
  • 11 Анти-златотърсачки ООД

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Pet":

    Прав й път, крива и пътечка е казването :)
  • 12 Магадан

    8 7 Отговор
    А на бас, че това е новина от великата съветска страна.
  • 13 Тодор Колев

    8 2 Отговор
    Като влезе глада през вратата и любовта излита през прозореца.
    Да не казваме като чукнат чужди топки дупето и какво става
  • 14 Абе то хубаво че го обичаш бебчо

    10 3 Отговор
    Ама жените имате навика по едно време да полудевате докъто сте семейни и да стават циркове на цирковете та човека е решил да се застрахова срещу вашата женска лудост
  • 15 Зайко Байко многознайко

    18 1 Отговор
    Тоэи договор преди сключване на граждански брак се нарича Prenuptial Agreement , много умно средство эа раэкриване истинските чувства. Мой приятел така эагуби апартамент в Мюнхен ( Blogenhausen), който в момента струва 750 000 €. Аэ съм свидетел когато преэ 1993 г. Той го купи с лични средства, тогава 410 000 DM. След раэвода съпругата му получи 50% , эа да не плаща иэдръжка той се съгласи да отдаде своите 50% на детето си. Детето в момента е пълнолетно и претендира на половината от дела на майката. Объркана история от която най-много печелят адвокатите. Эатова в съвремието т.н." Предбрачен договор" си е абсолютна необходимост. В последствие спестява много главоболия. Чувствата с временно явление, интересите са вечни!
  • 16 Зайко Байко многознайко корекции

    0 1 Отговор
    Четете Bogenhausen.
  • 17 ИСТИНАТА

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ей боклуци,":

    Боко Тъпото е българският Лукашенко!
    "Досажда ни " трети мандат, като фалшифицира изборите по лукашенковски с над милион "мъртви души", нали?
    Според Вас "Ей боклуци" ,
    обяснете с думи прости и разбираеми,
    защо в България, вече в ЕС,
    изборите продължават да се фалшифицират по лукашенковски???
    В нарушение на чл.6.ал.2 от Конституцията на РБ!!!

    По кой закон и с КAКВA ЦEЛ в избирaтeлнитe cпиcъци фигурирaт нaд милиoн лукашенковски "мъртви души"???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, нямa aктивнa рeгиcтрaция зa избoритe???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, нямa диcтaнциoннo глacувaнe пo пoщaтa???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, има "избираеми места"/праг на преференциите/???

    ,,Предай нататък...КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ...Предай нататък...

    Защо в България, вече в ЕС,
    изборите продължават да се фалшифицират по лукашенковски???
    В нарушение на чл.6.ал.2 от Конституцията на РБ!!!

    По кой закон и с КAКВA ЦEЛ в избирaтeлнитe cпиcъци фигурирaт нaд милиoн лукашенковски "мъртви души"???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, нямa aктивнa рeгиcтрaция зa избoритe???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, нямa диcтaнциoннo глacувaнe пo пoщaтa???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, има "избираеми места"/праг на преференциите/???

    ,,Предай нататък...КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ...Предай нататък...
  • 18 СПОКО

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ей боклуци,":

    Не се нерви, бе ГЕРБ Тролчо!
    Споко.
    Свобода на мнението, нали?
    Кой каквото иска пише и никой не те задължава да го четеш, нали?
    Боко Тъпото защо говори глупости:"Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме" Гербаджиите може да сте прости, но в България има и много безпартийни, нали?
    П.П
    Щом не желаеш, не чети горното.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 АВЕ НАПРАУ СА РАЗРЕВАХ С КРОКОДИЛСКИ

    3 5 Отговор
    СЪЛЗИ ЗА ТАЯ ЕЛЕМЕНТАРНА И МЕРКАНТИЛНА ИЗПОЛЗВАЧКА ..ЧЕ НЯМАМ ВЕЧЕ САЛФЕТКИ ЗА ДА СИ БЪРША СЪЛЗИТЕ....ПО-ГОРЕ ХОРАТА СА ОПИСАЛИ ПОДРОБНО КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТАА ПРОСТ.ТУТКА....ИСКАХ САМО ДА ВИ КАЖА ЧЕ ТАЗИ Е ПОРЕДНАТА ДОЛНА И ГНУСНА ИЗПОЛЗВАЧКА....САМО НЕ РАЗБРАХ В ДОГОВОРА ПИШЕЛО ЛИ Е КОЙ ЩЕ СЛИЗА ДО МАЗЕТО ДА ПРЕТОЧВА ЗЕЛЕТО....ТЯ ИЛИ ТОЙ....МИСЛЯ ЧЕ ТОВА СЪЩО Е ВАЖНО...АКО ТАА МИ Е ЖЕНА ЗЕЛЕТО ЩЕ БЪДЕ ПРЕТОЧВАНО ВСЕКИ ДЕН И ЕДНО Е СИГУРНО ПРЕТОЧВАЧА НЯМА ДА СЪМ АЗ....
  • 21 Винокурова

    3 1 Отговор
    Между любовта им стои някакъв лист хартия наречен брачен договор. Отправяйки й предложение по този начин, тази жена отказва, защото си мисли, че той не й вярва, без да си дава ясна сметка, че светът е пагубно материален. В този момент я е връхлетяла мъката по загубата й (все пак той има родители) и решението й е било на мига. Много тъжна история
  • 22 село

    7 1 Отговор
    На моите деца дадох следния съвет: Вземете се с човек от вашата черга. Така ще избегнете риска да ви се лепне някой кърлеж. А ако отидете в някоя богаташка къща, винаги могат да ти направят горчив хляба, който ядеш.

    Коментиран от #24

  • 23 Потресена съм ...

    1 2 Отговор
    Абе вие нормални ли сте?!? Какви са тези "новини", с които ни занимавате? Това са пропилени минути от живота ми, които няма как да се върнат.
  • 24 г.Севастопол

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "село":

    Коментарът ти показва, че си абсолютно село.
  • 25 CL500

    1 2 Отговор
    Голяма новина, голямо нещо.... Такива предбрачни договори отдавна са си нормално нещо, особено със сегашните поколения, златотърсачки и прочие.
    Отделно за случая, то и при развод се дели само това, което е придобито по време на брака.... Момчето е било богато, всичко на негово име преди брака ще си остане за него.
    А и тая мома, какво се прави на такава романтичка...може да се познават от много години, но ще бъдат заедно още много повече, а човек се променя много и от самото стареене и възприятия, и от еднообразието... Като го обича толкова, да не прави такива драми, а момчето иска само да си върже гащите, пък нека след това да и подарява, каквото прецени...
  • 26 Давид

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Истина":

    Не забравяй , че този сайт рекламира жриците на любовта и е подкрепян във финансирането си от такива ОПГ-та