Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 12:01 7 523 12

Инфлуенсърката Биляна Лазарова: Събрах смелост да сваля маската (СНИМКИ)

  • инфлуенсър-
  • модел-
  • булимия-
  • разстройство-
  • психически разстройства

Инстаграм моделът призна, че се бори със сериозен проблем

Инстаграм моделът и инфлуенсър Биляна Лазарова свали маската пред всички свои последователи в социалната мрежа. Младата красавица разказа болезнената си история в публикация и добави снимка, която събра близо 14 хиляди лайка за отрицателно време, пише trafficnews.bg.

Лазарова публикува колаж от две снимки. На по-старата снимка Биляна е облечена в бански костюм, на която изглежда по-пухкава, а на другата е с малка черна рокля, прилепнала по атлетичното и тяло.

Биляна обаче не показва разликата между кадри, обработени с фотошоп, а реалността, с която се сблъсква - болестта булимия, заради която килограмите и цялостната и визия и здравословно състояние са се променили толкова драстично.

Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път заставам зад вас , за да разкажа своята история. За всички вас,които страдате,за всички вас,които се борите,които плачете тайно и се криете от близките си. Това съм аз и това е МОЯТА битка. Битката с хранителните разстройства. Зад лъскавите рокли и широките усмивки се крия аз,човешко същество,което носи своите демони както всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще продължавам да се боря. Травмиращи събития отключиха в мен това психично заболяване,което тормози мен и организма ми вече толкова време. Килограмите ми и цялостната ми визия и състояние се променят ежеседмично и всеки,който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере. Не спиш,не мислиш за нищо друго и понякога дори нямаш сили да живееш. Това е тук за всички вас,които губите вярва в себе си и ви идва в повече. Не сте сами и всички водим БИТКИ. Пътят към вътрешния мир е дълъг и трънлив. Пазете сърцата си и не падайте духом. #eatingdisorder#recovery#bulimiarecovery

Публикация, споделена от ⭕️🔱BILYANA LAZAROVA🔱⭕️ (@b_lyanish) на Окт 10, 2020 в 2:03 PDT

Ето какво разказа тя в своята публикация:

"Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път заставам зад вас , за да разкажа своята история. За всички вас,които страдате,за всички вас,които се борите,които плачете тайно и се криете от близките си. Това съм аз и това е МОЯТА битка. Битката с хранителните разстройства. Зад лъскавите рокли и широките усмивки се крия аз,човешко същество,което носи своите демони както всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще продължавам да се боря. Травмиращи събития отключиха в мен това психично заболяване,което тормози мен и организма ми вече толкова време. Килограмите ми и цялостната ми визия и състояние се променят ежеседмично и всеки,който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере. Не спиш,не мислиш за нищо друго и понякога дори нямаш сили да живееш. Това е тук за всички вас,които губите вярва в себе си и ви идва в повече. Не сте сами и всички водим БИТКИ. Пътят към вътрешния мир е дълъг и трънлив. Пазете сърцата си и не падайте духом."

19-годишната красавица стана майка на момченце, което носи името Ангел. В момента тя тренира усилено и се храни здравословно, а резултатите са налице.

В медийното пространство се появиха и слухове, че Биляна Лазарова е сложила край на взаимоотношенията с годеника си и баща на детето и, а според източници, причина за раздялата е намесата на трети човек в живота на мъжа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    браво гледай напред
  • 2 гецо

    37 2 Отговор
    Влязох в тая статия само да напиша коментар че ми се повръща като видя някъде написано IG influencer, хубав ден
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор
    УЖАС!!! ДАНО ДА НАДЕБЕЛЕЕ ПАК!!!
  • 5 сектант

    18 1 Отговор
    страхотно постижение да си ИНФЛУЕНСЪР защото баща ти и майка ти са ти купили чисто ново S3 а след него са ти взели най-новото Q8... ЕВАЛА МОМА, ТИ СИ МЕГА КОМПЕТЕНТНАТА ДАЖЕ НАЙ-УМНАТА ОТ ВСИЧКИ маймуни в зоопарка
  • 6 кака

    5 1 Отговор
    не е ли рано за рожба
  • 7 РЗС

    5 1 Отговор
    тая не е изкарала сама и един лев в живота си, барем да пусне тарифи, като се прибирам да си я резервирам
  • 8 цербер

    7 1 Отговор
    За първи път заставам зад вас , за да разкажа своята история. ПРЕД ВАС. АКО Е ЗАСТАНАЛА ЗАД ВАС,НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА Я ОТРАЗИТЕ!
  • 9 мъкаааа

    5 0 Отговор
    Айдееееееее,и тая е заприличала на Барби. Пак хиалурони,пак инжекции.
  • 10 смок

    2 1 Отговор
    Билянa Лaзaрoвa e cлoжилa крaй нa взaимooтнoшeниятa c гoдeникa cи и бaщa нa дeтeтo и, a cпoрeд изтoчници, причинa зa рaздялaтa e нaмecaтa нa трeти чoвeк в живoтa нa мъжa. ЯВНО ПРИ НЕЯ Е ПОТРОПАЛ ПО-БАНКОМАТЕСТ, НАЦЕПЕН БАТКА.
  • 11 Упътване ?

    1 0 Отговор
    'Ко пише на гърба на тъй нещо с грозни крака ?
  • 12 незнайко

    0 1 Отговор
    ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ !!! Родила на 19 години, което ще рече, че е забременяла на 18 !!! Нямала е търпение да стане известна инфлуенсърката Биляна Лазарова !!! Когато човек няма МОЗЪК и ГОСПОД не може да му помогне !!!