13 Октомври, 2020 12:57 2 307 4

Рускиня се опита да продаде бебето си, за да си купи ботуши

  • черен пазар-
  • русия-
  • майка-
  • бебе-
  • продажба

Полицаи се представили за потенциални купувачи на бебето

Рускиня се опита да продаде бебето си, за да си купи ботуши - 1
Снимка: Shutterstock

Млада майка от Русия се опита да продаде едноседмичната си дъщеря на черния пазар в страната, за да си купи ботуши.

25-годишната Луиза Гаджиева заявила, че търси осиновители, но е била хваната чрез нагласена от органите на властта операция, след като е приела равностойността на 3000 британски паунда в рубли за детето, когато ченгета са се представили за потенциални купувачи, пише The Sun.

Жената е задържана в руската столица, след като е предала бебето в кафене в центъра на града. Гаджиева, която е родом от региона на Дагестан казала на сестра си, че си е избрала страхотни ботуши, които смята да си купи, след като продаде бебето.

Преди да се намеси полицията, групата за борба с робството "Алтернатива" се опита да убеди 25-годишната да не продава детето си. "Опитахме се по всякакъв възможен начин да ѝ обясним, че детето ще попадне в лоши ръце", казаха от групата. „Върхът на цинизма беше кореспонденцията със сестра ѝ, която знаела всичко и с която майката на детето обсъждаше какви ботуши ще си купи“, казаха те.

Съобщава се, че майка на три деца Гаджиева е казала на потенциален купувач, че иска да използва парите за депозит за жилище. Полицията съобщава, че след като получила парите, 25-годишната предала детето на "клиента".

Кадрите показват как Гаджиева крие глава от срам, когато я разпитват детективите. Според съобщенията тя е казала на "купувача": "Можете да ме съдите, но аз не мога да се справя."

По време на разпита Гаджиева се е признала за виновна. В момента животът на детето не е в опасност и разследването продължава.

Рускиня се опита да продаде бебето си, за да си купи ботуши


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абдул от Кабул

    13 8 Отговор
    Аз така навремето като се върнах от Коми с Наташка и после я продадох на Хасан, та му роди и на него 3 войни на Аллаха.
  • 2 Си ган

    5 7 Отговор
    Това е таен проект на Путин за внедряване на руски агенти вербувани още в първата им седмица от живота за разработки и операции в чужди държави..

    Коментиран от #3

  • 3 троен агент

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Си ган":

    Чшее, в САЩ има 15 млн руски агента, готови всеки момент да награбат АКМ-то, само Байдън да вземе да спечели.
  • 4 mdee

    1 1 Отговор
    Ква рускиня бе, тя е дагестанка, кавказка националност, мусулманка, чистите руснаци почти всички са православни, за изключение на някои, които са всякакви идиоти, колкото съществуват секти, фанатични течения, религии и еврейски гадости.