Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 14:57 2 192 6

Индиец умря като научи, че Тръмп има COVID-19

  • доналд тръмп-
  • президент-
  • коронавирус-
  • зараза

Индиецът изпаднал в депресия и получил удар

Индиец умря като научи, че Тръмп има COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Индиецът Буса Кришна, който отявлен поддръжник на американският президент Тръмп, е починал от сърдечен пристъп след като разбрал новината за заразяването на президента с коронавирус, съобщава РИА Новости по информация на в. „Индиан Експрес“.

След заразяването на Тръмп Кришна нееднократно е изпращал видеопослания с искрени пожелания за скорошно оздравяване на президента и първата дама. Братовчедът на Кришна съобщил за изданието, че в неделя той се събудил сутринта, държал се нормално, но след това паднал.

„Изпадна в депресия, след като узна че Тръмп се е заразил с коронавирус. Почти не ядеше. Когато го закарахме в болницата, лекарите казаха, че е починал. Причината за смъртта е сърдечен удар“, съобщава братовчеда на починалия индиец.

Изданието уточнява, че Буса Кришна започнал да изпитва чувство на обожание към Тръмп преди около четири години, след като му се присънил американския президент.

Припомняме, че Тръмп съобщи за положителните тестове на себе си и съпругата си в нощта на 2 октомври. От мерки за сигурност беше хоспитализиран за няколко дни, но от понеделник си е у дома. Лекуващият лекар Шон Конли съобщи в понеделник, че резултатите от тестовете от последните няколко дни са отрицателни и Тръмп вече има антитела.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иди ми дойди ми

    5 0 Отговор
    който Е БИЛ отявлен поддръжник на американският президент Тръмп.
  • 2 др Гей Билтс

    11 2 Отговор
    В Индия Короната излиза вече извън контрол. Ще се мре яко, яко ще сем мре (от смех).

  • 3 Българка

    13 1 Отговор
    А Боко жив ли е? Че толкова пари платихме за F16

    Коментиран от #6

  • 4 Цецо

    5 1 Отговор
    Хубава работа, ама... индийска!
  • 5 един от многото

    5 0 Отговор
    Е то бива , бива радост , ама чак пък толкова...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.