Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 18:58 3 491 2

Жена намери пръстен на мъжа си, загубен преди 53 години

  • пръстен-
  • мъж-
  • открива-
  • съпруга-
  • изгуби-
  • езеро

Пръстенът тя намерила на дъното на езеро

Жена намери пръстен на мъжа си, загубен преди 53 години - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Американка от гр. Барингтън, Ню Хемпшър, намери на дъното на езеро пръстен, който съпругът ѝ изгубил там преди 53 години, съобщи Лента, позовавайки се на информация на американското издание "Бостън".

През 1967 г. Стив Роуъл, тогава на 16 години, загубил пръстена, който му купили за завършване на гимназия, докато тогавашният тийнейджър хвърлял камъни в езерото Дрюс.

Преди няколко години Роуъл разказал на съпругата си Кати за потъналия пръстен и тя се учудила, че той още тогава не се опитал да го намери. Стив ѝ отвърнал, че не вярвал, че ще го открие.

През 2019 г., след 31 години брак, Кати и дъщеря ѝ решили да потърсят пръстена и се свързали с приятел, който имал металотърсач.

Когато загубил пръстена, езерото било дълбоко около два метра, но днес заради сушата нивото на водата е спаднало до около 60 сантиметра в зоната, където Стив си спомня, че е загубил пръстена.

Той показал на тримата ентусиасти мястото и отишъл да гледа футбол, разказва съпругата му. След няколко часа упорито търсене пръстенът бил намерен. "Не можеше да повярва. Бях сложила пръстена на палеца си. Той просто изпадна в шок!", описва Кати реакцията на съпруга си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    9 0 Отговор
    Какъв шок е това да намериш нещо което знаеш, че е там, но не си го търсил ? Със сигурност при два метра вода няма как да тръгнеш да търсиш нещо което не е ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ !!!
  • 2 Ай стига бе

    12 2 Отговор
    Дрън дрън. Свободни съчинения. Важно е да цъкаме. То дъното да не е циментирано. За толкова години ще има половин метър тиня. Аре нема нужда!!!!