Last news in Fakti

13 Ноември, 2020 07:00 9 108 3

Вашият хороскоп за днес, 13.11.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко нервен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 13.11.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко разсеяни ще сте днес и ще ви се иска да избягате от всички отговорности. Все пак има неща, които не можете (дори вие) да отхвърлите с лека ръка. Поне подходете творчески към онова, което правите. И не забравяйте да се усмихвате повече.

Телец

Избягвайте да обещавате повече от онова, което може да изпълните. Неочаквани посетители може да объркат плановете ви, но все пак организацията ви ще бъде перфектна и ще успеете да свършите всичко планирано, макар и по нетрадиционен начин.

Близнаци

Хубав ден, макар че на моменти може да се чувствате като разпънати на кръст между това, което желаете и онова, което сте длъжни да направите. Отделете по-голямо внимание на семейството си, но не се оставяйте да ви въвличат в семейни разправии.

Рак

Днес ще се увеличи обаянието ви и магичното влияние върху околните, макар че ще сте леко напрегнати. Липсата на страх от провал е вече половината от успеха, така че - давайте смело.

Лъв

Малко нервен ден. Околните ще ви дразнят с мудността си, а самите вие ще сте доста бавни. Опитайте първо да извадите кораба от собственото си око и тогава дръжте сметка за треската в чуждото. Вие обикновено сте обективни, но днес какво ви става...

Дева

Опитвате се да балансирате на върха на острието, но днес няма да има никаква необходимост да го правите. Изобщо днес ще е един спокоен и дори малко скучен ден.

Везни

Настроението ви ще е добро. Ще възприемате нещата откъм положителната им страна и естествено това ще ви отвори много врати (а може би и прозорци). Не подценявайте детайлите в пряката си работа.

Скорпион

Лесно ще губите самообладание заради дреболии, а точно това не бива да правите. Днес имате шанс да реализирате плановете си, но трябва да сте концентрирани и целеустремени. Не се разпилявайте и не хабете излишна нервна енергия.

Стрелец

Склонни сте да действате импулсивно, нещо напълно чуждо на вашата природа. Това може да ви докара редица главоболия, така че по-добре следвайте познатата си схема.

Козирог

Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да ви донесе нужното удовлетворение. Най-много да се почувствате виновни след това. Потърсете друг начин за разтоварване. Спортът и разходките са добра алтернатива.

Водолей

Ще се опитате да разрешите противоречията, на които сте свидетел. Доста делово ще подхождате към всичко, но не пренебрегвайте чувствата си, те могат да ви бъдат верен ориентир за правилната посока, стига да им се доверите.

Риби

Може и да лежите на стари лаври, но така или иначе трябва да внимавате, за да не предизвикате нечия ревност или да провокирате своята собствена. Ако не сте внимателни, може да се случат неприятни случки.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.