Last news in Fakti

16 Ноември, 2020 07:00 7 287 5

Вашият хороскоп за днес, 16.11.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Премерено оптимистично започва тази седмица за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 16.11.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

С леко напрежение и вътрешни противоречия подхождате в този ден. Най-добре ще е да пуснете нещата, които ви пречат, в пряк и в преносен смисъл. Позволете си да не хабите нервни клетки, просто следвайте потока на живота.

Телец

Другите наистина могат да ви провалят много неща, но никога не бива да забравяте, че вие сте им го позволили. Не оставяйте личните си граници неохранявани, пазете свободата си.

Близнаци

Работна е атмосферата около вас, така че ще трябва да се включите подобаващо. Не се отвличайте с интересни истории, днес е много важно да бъдете сериозни и отговорни.

Рак

Сериозни забавления си е направо оксиморон, но вие някак успявате да направите точно това. Да се забавляват с работата умеят малцина и днес вие сте точно от тази категория. Не забравяйте да си почивате.

Лъв

Сякаш някои основни, дълбоки ваши вярвания се разклащат и това силно обърква представите ви. Светът не е същият, сигурността е измамна. Време е да погледнете навътре в себе си и там да потърсите стабилността.

Дева

Дом като хан, но пък сърцето ви ще е пълно с радост и приятели. Хубави есенни вечери в хубава компания, нищо повече не ви е нужно.

Везни

Някакво, макар и минимално спестяване, ще ви даде сигурност и спокойствие в тези объркани времена. Помислете как да се справяте по-добре с финансите, а също и как да организирате времето си.

Скорпион

Бавно и трудно, но пък с добри резултати ще са нещата, които започвате днес. А бавно ще е заради собствените ви вътрешни страхове и неувереност. Действайте смело!

Стрелец

Малко ограничени ще се чувствате и това ще ви прави разсеяни и несигурни. Най-добре е да работите в усамотение и далеч от големи групи хора, днес уединението е най-доброто, което може да имате.

Козирог

Да намерите нещо, което ви носи хем доходи, хем удовлетворение, не е никак лесна задача, но днес може ида намерите решение. Запазете си тайната формула с алгоритъма на действие.

Водолей

Някак непривично сериозни ще сте, което едва ли ще ви осигури вътрешен мир. Обстоятелствата са трудни, но с безпокойство няма да ги направите по-лесни. Опитайте се да се справите с вътрешните страхове.

Риби

Премерено оптимистично започва тази седмица. Ще имате прилично количество идеи, които е добре да подредите в строен ред. Изобщо сигурността е важна, независимо от външните обстоятелства.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    0 1 Отговор
    Благодаря, г-це Маринова!
    Ще си мисля за вас и вашия хороскоп през този толкова напрегнат понеделнишки ден.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ захороскопа госпожа МАРИНОВА и ФАКТИ БГ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.