Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 13:26 6 910 9

Принцеса Даяна и принц Кирил по бански - непубликуван кадър

  • принцеса даяна-
  • кирил сакскобургготски-
  • принц кирил-
  • непубликувани снимки-
  • джанкарло джамети

Съоснователят на модна къща "Valentino" сподели непубликувана досега снимка

Принцеса Даяна и принц Кирил по бански - непубликуван кадър - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Едно от предимствата на социалните мрежи безспорно е фактът, че те позволяват на своите потребители да надзърнат в личния живот на известните личности, пазещ се по традиция далеч от светлините на прожекторите, запознавайки ги с малко известните събития, които го изграждат, било то от миналото или настоящето.

Така например преди броени часове в Инстаграм се появи непоказван досега кадър на принцеса Даяна, публикуван от 82-годишния Джанкарло Джамети, който заедно с Валентино Гаравани основава световноизвестната модна къща "Valentino". Въпросното изображение е заснето в разгара на лятото през 1990 г., точно две години преди майката на принцовете Уилям и Хари окончателно и официално да се раздели с техния баща.

Принцеса Даяна и принц Кирил по бански - непубликуван кадър

Снимката показва Даяна на борда на яхтата "T.M. Blue" - собственост на моделиера, плаваща край бреговете на Италия, облечена в син бански костюм с жълти мотиви от две части, върху който носи тъмно лилава риза с къс ръкав и възел отпред. Визията ѝ се допълва от чифт слънчеви очила, а в ръката си държи питие. Компания ѝ прави с три години по-младия от нея княз Кирил Сакскобургготски, който също е облечен в плажно облекло и се усмихва към фотографския обектив с кръстосани пред гърдите си ръце, както и прочутия дизайнер.

В този период лейди Ди вече не с Чарлз, който най-после е започнал връзка с голямата си любов Камила Паркър-Боус. Чуждестранни медии твърдят, че това време е изключително тежко за принцесата на Уелс, тъй като тя е имала отношения с офицер Джеймс Хюит, който за нейно разочарование е бил командирован в Германия. Скоро след като любимият ѝ заминава, тя не само се опитва да спаси брака си, но и да пребори булимията, от която страда.

"Момент от приятелството с принцеса Даяна и Кирил Сакскобургготски", гасят думите на Джамети към поста, събрал към момента повече от 13 хил. харесвания.

Принцеса Даяна и принц Кирил по бански - непубликуван кадър

В началото на септември Джанкарло сподели в личния си акаунт подобна фотография от същия ден, разкриваща, че с тях на плавателния съд е била и Росарио Надал - тогавашната съпругата на Кирил, дарила го с две дъщери и един син, с която той се разведе през 2012 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    15 4 Отговор
    Пацан та дрънка, да се чудиш Хари и оня плешундер Уйлям, отде са се пръкнали..?

    Коментиран от #3

  • 2 пакета

    12 5 Отговор
    Кралските джендърчета, извратеният свят е от преди 4000г.
  • 3 Ким Чен Ун

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalypse":

    Въй, ама то действително е като мъж. Една жена, колкото и да е слаба, има разширение в тазобедрената област.

    Коментиран от #5

  • 4 Как

    5 1 Отговор
    не му е скочила ?!
  • 5 Transpocalypse

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ким Чен Ун":

    А не бре, а това в плувките е дамска превръзка.
  • 6 Transpocalypse

    0 1 Отговор
    Красавчици.

  • 7 Кашчей Безсмъртни

    1 2 Отговор
    Пред калашника всички хермафродити са равни!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 5969

    0 0 Отговор
    А тази от дясната страна на Кирил коя Е..?Не е ли жена му, или тя не е важна?😂