Last news in Fakti

20 Ноември, 2012 16:33 1 883 0

Продължават ли Селена и Джъстин романса си?

  • селена-
  • бийбър-
  • заедно

Щастливата тийн двойка бе заснета на партито по случай Американските музикални награди, предаде „Дейли Мейл“.

По-късно красивата Селена и канадският поп идол бяха забелязани да си тръгват заедно и то хванати за ръце. Джъстин явно е пренощувал в дома на певицата в Ел Ей, тъй като бе заснет да се измъква рано сутринта в понеделник, облечен в дрехите си от предната вечер.

Джени МакКарти, която задуши Бийбър с целувки по време на награждаването му в неделя вечерта, потвърди в Туитър, че младите изпълнители отново са заедно.

„Моето зверче Джъстин Бийбър доведе красивата си млада приятелка Селена Гомез на партито по случай АМН”, сподели 40-годишната Джени.

Припомняме, че Селена не се появи на музикалните награди, тъй като по-рано миналата седмица стана ясно, че двамата вече не са заедно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА