Last news in Fakti

21 Ноември, 2012 12:27 970 1

Лейди Гага е факир в кухнята

  • гага-
  • талант-
  • певица-
  • готви-
  • кухня-
  • факир

Лейди Гага има талант не само за сцената, а и в кухнята. Това издаде нейният личен треньор, наричайки я „невероятен готвач", предаде „Контактмюзик“.

Дамата, която напоследък отнесе сериозна критика, относно по-пищните си форми, призна, че е качила над 10 кг и вече работи за тяхното премахване. Мис Екстраваганца се е оставила в ръцете на прочутия спортен инструктор на звездите Харли Пастeрнак, който ѝ е изготвил специален режим – хранителен и спортен.

„Тя обожава блендера си и най-вече супите. Пюрираните супи! Дори ми даде няколко рецепти, които да изпробвам. Прави невероятни италиански ястия, както и японски. Обича да използва различни продукти и подправки от традиционните кухни от целия свят", сподели фитнес-гуруто, цитиран от „Контактмюзик“

Харли допълни още, че съвсем скоро Гага ще се раздели с извивките си, защото е прекалено активна личност и това за нея няма да е никакъв проблем.

„Тя е невероятно енергична на сцената. През деня също не се спира. Правим упражнения, с които да тонизираме тялото ѝ и да го оформим", сподели още треньорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис Маринов

    0 0 Отговор
    Като се има в предвид, къде и е правена кухнята, може и да е господ направо, не факир :)