Last news in Fakti

19 Декември, 2020 08:53 10 040 16

Монахини продавали сирачета за секс

  • монахини-
  • сирачета-
  • секс услуги

Децата са задоволявали сексуалните желания на свещенослужители, политици на местно ниво, бизнесмени и други хора

Монахини продавали сирачета за секс - 1
Снимкa: Shutterstock

Възпитаникът на сиропиталище в югозападния германски град Шпайер, наречен Андреас Кайл, е разказал за ужасните си преживявания. "Много деца, останали без родителска грижа, бяха пращани по къщите на свещеници. Там момичетата и момчетата бяха подлагани на сексуално насилие от страна на възрастните", е споделил 63-годишният мъж пред изданието "Зюддойче цайтунг", цитирано от novini.bg.

По думите му сестрите Христови са получавали доста пари за оказваните от невръстните интимни услуги. "Чувах разговори по телефона. Женски глас казваше: Ще ти пратим помощник. Цената си я знаеш", е разказал той и допълнил, че понякога част от "домакините" са му давали пощенски пликове. "Вероятно там са били "таксите". Ние естествено не видяхме нищо от тези пари", е предположил мъжът.

Според Кайл децата са задоволявали сексуалните желания на свещенослужители, политици на местно ниво, бизнесмени и други хора. "Едно момиче се обеси на 13-годишна възраст. Тя разбра, че е забременяла след оргия", е посочил още той.

Мъжът е допълнил, че с още няколко деца е отишъл в полицейски участък и разказал за ужаса. "Не ни повярваха", добави Кайл. Според него от ордена са признали за вината си през май тази година, когато между него и юридически представител на монахините е било постигнато извънсъдебно споразумение за парична компенсация.

Адвокат на монахините обаче е изразил съмнение в истинността на думите на Кайл. "Продажба на малолетни, участие на деца в оргии, в които са замесени свещеници, политици и бездействие на полицията и други служби. Аз лично не вярвам такъв скандал да е останал извън страниците на поне няколко жълти издания", е казал Герхард Любиц.

Обезщетения за непълнолетните лица, жертви на свещеници педофили

Представител на местната католическа епархия от своя страна е посочил, че е започнало вътрешно-църковно разследване на случая в сиропиталището на "Енгелгасе".

"Дали обаче разследването ще хвърли светлина върху ужаса на Ангелската улица (превод на Енгелгасе), все още е рано да се каже", посочи медията, цитирана от ИНОСМИ.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    30 3 Отговор
    ,, Сестри ХРИСТОВИ,,!?!?!?
  • 2 Behemoth

    36 1 Отговор
    Как па един сатанист не го фанаха да педофилства бе?Все Христовите слуги....дали е случайност или закономерност...

    Коментиран от #10

  • 3 Pompev 🇧🇬✔️

    15 6 Отговор
    Те сестри Христови,те българки ли са

    Коментиран от #6

  • 4 Ицо Багера

    27 1 Отговор
    Дявола ги е обладал. :) Сега сериозно - Дано си получат заслуженото!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Фин

    20 2 Отговор

    До коментар #3 от "Pompev 🇧🇬✔️":

    Дано да се шегувате с номер 1, толкова ли не можете да се справите с елементарни неща. Христови е от служителки или сестри на Христос.

    Коментиран от #7

  • 7 ✔️Pompev ®️

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "Фин":

    По думите му сестрите Христови са получавали доста... Не е правилно изразено,Христови е собствено име...трябва да е христовите сестри.
  • 8 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 6 Отговор
    УЖАС дано си получат заслуженото дори хората които изглеждат чесни не са както се пееше в един БЕСМЪРТЕН поп фолк хит всички демони всички дяволи скитат в моята кръв луда хей учителю твойта грешница знае всеки порок на най на велика КЛАСИКА а явно и ВЯРНА
  • 9 Красивата, истина

    2 5 Отговор
    В момента, я гледам по Нова, другото е,, пошлото,, и лошия вкус,..! (Всеки има право на, мнение, но зависи кой ще ти го приеме...!)
  • 10 Иван

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    Или те са сатанистите ??
  • 11 Кольоo

    21 5 Отговор
    Тея католиците не са нормални. Е ви европейски ценности, жалко за децата.
  • 12 Аз40

    18 3 Отговор
    От години се нормализира в целия свят педофилията. В България, какво е? Я си вижте законите! Легална педофилия от години!
  • 13 Йордан Василев

    19 5 Отговор
    Вярвам в тая история, защото отговаря на европейските ценности, които и ние усвояваме ,на добър път към новото светло бъдеще!
  • 14 4рррр

    8 2 Отговор
    Германци...нация за пример...
  • 15 човек

    4 0 Отговор
    Мъжа споделил за сексуалната експлоатация когато е бил в сиропиталище, сега е на 63 годишна възраст. Значи това се е случило преди 50-тина години. Добре е да има правосъдие, но колко ли от престъпниците са живи днес. А и тези от тях, които са живи днес са вероятно на по 70-80-90 годишна възраст.
  • 16 До човек 15

    0 0 Отговор
    Нищо че е било преди половин век - сеч.А сега секс щафетата из разни"свети обители"се движи в галоп..