Last news in Fakti

21 Декември, 2020 12:01 8 095 20

Асен Блатечки съвсем се запусна

  • асен блатечки-
  • диляна попова-
  • актьор-
  • външен вид

Диляна Попова се чуди как да вкара мъжа си във форма

Само след три месеца Асен Блатечки ще чукне 50 години и напредването на възрастта започва доста да му се отразява. Доскоро актьорът бе сочен за секссимвол, но изглежда, че този период ще остане в миналото, ако не вземе мерки. Любимият на Диляна Попова от доста време не е в добра форма. През последните години той напълня и заприлича на средностатистически чичко, пише таблоидът "Уикенд".

Асен е признавал, че надебелял драстично, когато опитал да спре цигарите. После обаче не успял да отслабне. Той издържал цяла година без да пафка, но впоследствие пак се върнал към порока „Ударих сто кила! Никога не съм бил толкова дебел!”, ожалил се Блатечки пред хора от обкръжението си.

Актьорът пропушил още в тийнейджърска възраст и толкова му се усладило, че скоро се пристрастил към тютюневия дим. Покрай огромното напрежение в работата и в личния си живот достигал до 3-4 кутии на ден. Цигарите били неговото средство за разпускане, но пък му докарали здравословни проблеми – изморявал се по-бързо, задъхвал се и кашлял като заразен с коронавирус.

Асен взел трудното решение да се откаже от порока под влиянието на Диляна Попова и устискал пред никотиновата зависимост цели 12 месеца. За съжаление обаче, качил повече от 15 кила, а кантарът му сочел стряскащата цифра 100. За да се разсейва и да не мисли за пушене, Асен наблягал на храната и така неусетно се ошишкал – от стегнатите му коремни мускули не останала следа, а на мястото им се появило провиснало шкембе.

Притеснен от промяната във външния си вид, Блатечки пак посегнал към цигарите в опит да овладее вълчия си апетит. Завръщайки се към тютюна, той свалил малка част от натрупаните тлъстини, но все още е твърде далеч от някогашната си атлетична форма. Негови колеги издават, че трудно се побирал в сценичните си костюми и се наложило да ги преправя, съобразявайки се с новите си размери.

Според запознати Асен не бил никак доволен от визията си и се опитвал да отслабне, но с напредването на възрастта ставало все по-трудно да поддържа добра визия. Актьорът вече не бил така енергичен като на младини, а и не му оставало време за редовни тренировки.

Половинката му Диляна Попова обаче се заела със задачата да го вкара в правия път. Манекенката е на 39 години, но все още изглежда като момиче и се радва на стройна и стегната фигура. Тя обещала на мъжа си ежедневно да изготвя за него специално нискокалорично меню и да следи стриктно дали спазва режима. Доскоро на Диляна не ѝ пукало чак толкова, че любимият ѝ се е запуснал, но като видяла, че и той страда, решила да му помогне. Красавицата от години спортува редовно и има опит както в тренировките, така и в сферата на здравословното хранене.

Вече повече от година Попова и Блатечки живеят заедно и се радват на 6-годишния си син Борил. Те преминаха през много изпитания и многократно се събираха и разделяха, докато се вземат окончтелно. Връзката им започна като извънбрачна авантюра, но в крайна сметка любовта им възтържествува. Сега те съжителстват спокойно и се грижат заедно за наследника си. Любовта между актьора и манекенка пламна на снимките на сериала „Стъклен дом”. Там имаха много общи сцени, а работата по хитовата поредица ги сближи. По това време Асен още живееше с бившата си съпруга Катерина Горанова и с дъщеря си, която носи същото име.

В началото звездите от „Стъклен дом” отричаха да имат повече от професионални отношения, но съвсем скоро истината излезе наяве. Диляна шокира всички с признанието, че е бременна от Блатечки. Той обаче не намерил сили да признае на Катерина, че чака дете от друга и тя научила от медиите. Шокът, който изживяла, бил огромен, но най-много пострадала дъщеря им, която тогава тъкмо навлизала в трудната тийнейджърска възраст. Девойката едва наскоро съумяла да прости на баща си предателството.

Уплашен за психичното здраве на щерка си, актьорът реши да остане в семейното ложе и заряза Диляна в напреднала бременност. Според запознати той ѝ обещал, че ще се грижи за бебето и ще помага финансово, но не искал да остави и дъщеря си.

Впоследствие многократно се появяваха слухове, че Асен и майката на сина му са се събрали. Родителите уж общуваха само заради детето, ала накрая се оказа, че даже живеят заедно. Свидетели често засичаха Блатечки ту с Диляна, ту с Катерина, като се говореше, че в един момент отново въртял и двете едновременно. Накрая на Горанова ѝ писнало и отказала да участва в „подобни циркове”, стегнала си багажа и окончателно разкарала Асен. Сега тя има връзка с друг мъж, а бившият ѝ се събра с любовта на живота си – Диляна Попова.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Междинен

    36 2 Отговор
    Секс символ, ама в Индия.
  • 3 Criminal

    22 3 Отговор
    Аз жена му да побарам един път............
  • 4 Аз40

    27 1 Отговор
    Който го е сочил за "секссимвол" не е бил със всичкия си!
  • 5 Лост

    11 0 Отговор
    Всичко тръгна от рекламата с хладилника. Даже някои казваха на децата си :"-Яж, че иначе ще дойде Блатечки и ще хапне всичко! ".
  • 6 Кой знае

    8 1 Отговор
    Това със секс симбол, е като оная работа !
    Или си го имаш , или не?
    За да опишеш някой, като секс симбол, трябва първо да спиш с него и изживееш , всичко на което те предразполага!
    Дали , автора го е изживял?
  • 7 hrhehr

    17 2 Отговор
    не спирате да го натрапвате тоя бездарен слаб който се води за актьор избройте ми един читав филм който би си струвал да гледаш
  • 8 бушприт

    5 0 Отговор
    Блатен Асечки съвсем се запусна и отпусна.
  • 9 на село

    11 1 Отговор
    През последните години той напълня и заприлича на средностатистически чичко.ТОЙ СИ Е ЧИЧКО. СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКИ. Добре,че Диляна Попова му е параван.

    Коментиран от #13

  • 10 Азазел

    8 0 Отговор
    И сега хем пушач, хем дебел?!
  • 11 иди ми дойди ми

    1 2 Отговор
    "Тoй издържaл цялa гoдинa бeз дa пaфкa, нo впocлeдcтвиe пaк ce върнaл към пoрoкa „Удaрих cтo килa! Никoгa нe cъм бил тoлкoвa дeбeл!”, oжaлил ce Блaтeчки прeд хoрa oт oбкръжeниeтo cи." Като си стигнал 100 -те килограма,ще ядеш по-малко мазни и сладки храни ,и ще се разхождаш из града повечко,ще практикуваш любов в леглото с Диляна по-често и нещата ще се оправят. И телесните,и психическите. Няма да ти трябва пафкане. Ръйш?!
  • 12 Артист

    4 0 Отговор
    Хахахах айде сега,цигарите са ни виновни.
  • 13 Курбанколи Пардимагомедов

    0 6 Отговор

    До коментар #9 от "на село":

    Абе средностатистически чичко,но пак по добре от повечето българи които на неговите години изглеждат като дядовци.
  • 14 Реалист

    6 1 Отговор
    Нормално, става на 50, не на 25!
  • 15 32232323

    5 0 Отговор
    Малко послъгват с килограмите. Наскоро го засяках и според мен е около 110кг. С такава жена до него би трябвало да ги свали много по бързо с нощни упражнения ама хаиде де. Алкохолът също му помага да държи високи килограми.
  • 16 Медуза

    4 1 Отговор
    Стига глупости! Както се казва в една реклама. :) Само здрав, зареждащ sex. Сутрин, обед, вечер.
    Никакви мръвки, освен 30-40 годишни.
  • 17 Ужасна, работа,

    2 0 Отговор
    Ужасна, работа.....!
  • 18 Жоро макето

    0 1 Отговор
    Е СЕГА ДА МОЖЕ ДА ДОБАРАМЕ ДИЛЯНЧЕТО МНОГО Е ДОБРА СУПЕР Е
  • 19 Просто човек

    2 0 Отговор
    Винаги е бил гнусен...
  • 20 Аз пък

    1 0 Отговор
    На 50 изглеждам като на 65 а не пуша само кило карнобатска на седмица