Last news in Fakti

23 Декември, 2020 18:04 1 189 2

Предлагат на търг неизвестни писма на лейди Даяна

  • принцеса даяна-
  • писма-
  • неизвестни-
  • продават се-
  • на търг-
  • лична кореспонденция

Писмата са се съхраявали в нает банков сейф цели 23 години

Предлагат на търг неизвестни писма на лейди Даяна - 1
Снимка: shutterstock

Неизвестни писма на лейди Даяна /1961-1997/ с тайни, понякога трагични събития от личния ѝ живот, ще бъдат изложени на търг с начална цена 40 хиляди долара, пише в. Daily Mail.

Наддаванията се организират от аукционната къща "Дейвид Лей". Над 30 писма, написани до доверения ѝ семеен приятел Роджър Брамбъл, който помогнал навремето на кралската особа да се справи с някои кризисни моменти, ще търсят купувач. Въпросната кореспонденция е била изпратена до адресата в периода август 1990 г. - май 1997 г.

В продължение на 23 години, след трагичната катастрофа, отнела живота на лейди Даяна, писмата са се съхраявали в нает банков сейф. Те се отнасят до времената от развода ѝ с принц Чарлз през 1986 година. Според специалисти кореспонденцията на кралската особа разкриват много неща за нейната реална личност, освободена от страничния предубеден поглед на изкушени хроникьори.

В писмата си Даяна споделя много лични неща, сред които и „ужасната седмица“, която преживяла след публикуването на биографията на Андрю Мортън от 1993 г., която разкри, че е направила опит за самоубийство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ееи

    3 0 Отговор
    не оставихте женицата на мира бе от деня когато е починала не се се интересували като сега и за мъртвите няма спокойствие и на другия свят
  • 2 цербер

    1 0 Отговор
    Оставете в мир лейди Даяна! Или ако пишете за нея,пишете положителни неща. Защо не пишете за красотатай,за благотворителността й,за това,на колко бедни хора е помогнала,в колко болници и детски приюти е дарявала апаратура,храни и медикаменти? Защо я обливате само с негативи? Принцеса Даяна трябваше да е новата кралица на Англия и светът щеше да е едно по-добро и красиво място за живеене.