Last news in Fakti

25 Декември, 2020 16:37 8 327 8

Лоши новини на Острова помрачиха Коледата на Уилям и Кейт

  • коледа-
  • празник-
  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • кралско семейство

Ограничителните мерки във Великобритания съсипаха празника на стотици семейства

Лоши новини на Острова помрачиха Коледата на Уилям и Кейт - 1
Снимка: Shutterstock

През последните няколко дни се носят ужасни новини на Острова. Страната е огнище на нов щам на коронавируса, заради което властите въвеждат нови и по-строги ограничителни мерки.

Това означава, че много жители, които са планирали да прекарат Коледните празници или поне уикендите извън градовете или страната, ще бъдат лишени от тази възможност. Транспортният хаос вече е факт в страната от дни.

Лошите новини и провалените планове не подминаха и Кейт Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям. Херцозите на Кеймбридж са изключително тъжни от случващото се.

Причината е, че семейството е планирало да отпразнува този свят празник с родителите на Кейт за първи път от много години насам. Всяка година иначе двамата, заедно с децата си, се събират на прием при кралица Елизабет II по повод Коледните празници.

Херцогинята на Кеймбридж вероятно е очаквала с нетърпение най-накрая да прекара Коледата със семейството си и да види родителите си, които живеят в семейно имение в Бъркшир.

Освен всичко децата също са искали да видят баба си и дядо си. Всички на Острова знаят, че Джордж, Шарлот и Луи обожават Карол и Майкъл, които често им дават да си взимат какви ли не бонбони.

Това щеше да е първият път, в който заедно с всички деца щяха да отпразнуват коледните празници. Към тях щеше да се присъедини и сестрата на Кейт – Пипа, за която преди време стана ясно, че е бременна с второ дете.

В Беркшир обаче са въведени строги ограничения, което означава, че влизането и излизането в окръга е забранено.

Кейт и Уилям ще останат за празниците в Anmer Hall, където семейството се премести преди време. Именно там ще посрещнат и всички празници заедно с децата.

Много британци вече побързаха да съчувстват на кралската двойка, която мечтаеше да прекара по-различно празниците.

„Жалко, но съм точно в същата ситуация“, пише потребител на Туитър.

„Не обичам ограниченията, но трябва да се примиря. Здравето е най-важното“, коментира друг.

Празниците определено няма да са скучни за голямото семейство на Кейт и Уилям. Като част от монархията те са длъжни напълно да подкрепят новите правила в името на здравето и безопасността техните семейства.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 справедливост

    27 5 Отговор
    На тези им е време да плащат за всичките си злини, които са сторили по света.
    Нека БОГ ги накаже, както са заслужили.

    Коментиран от #3

  • 2 Моногамен съм

    1 3 Отговор
    Нема, нужда....!
  • 3 Ти злини не правиш...?!

    4 13 Отговор

    До коментар #1 от "справедливост":

    Виж ти, изрут,,...?!

    Коментиран от #5

  • 4 От Лондон

    14 1 Отговор
    Всичко в тази публикация е преувеличено. Слава Богу, че сме добре в семейството, но никъде не се усеща напрежение. Хората приемат спокойно мерките , няма криза за стоки, както се внушава, блестят елхи и светлини в домовете, само дето няма тълпи по улиците. Трафикът си е нормален. Ограниченията трябва да се спазват, за да имаме в бъдеще весели и шумни празници. И никой не пищи от ограниченията . А със всички роднини и приятели се поздравихме на живо електронно и не беше чак толкова зле .Не съм поддръжник на англичаните, но те са просто “друга мая ” хора. Весели празници и здраве за християните, независимо къде и как живеят.
  • 5 справедливост

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ти злини не правиш...?!":

    Ами ако те срещна може и да направя нищо не се знае. С индивид като теб дори би ми харесало. Е после ще се изповядам пред БОГ, ще се покая за греха си, но преди това ще си доставя удоволствието с теб.

    Коментиран от #6

  • 6 Затворникът

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "справедливост":

    МУХАХАХА...!
  • 7 Хайл

    1 1 Отговор
    Тя и моята коледа я прецакаха разни "мерки" ама за мен не пишете...боли ме тробата над халогените за тия...
  • 8 кочо

    0 0 Отговор
    ДА ВЗЕМАТ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ББ.