Last news in Fakti

28 Ноември, 2012 16:20 14 009 15

Джейк от "Двама мъже и половина": Спрете да гледате сериала!

  • двама-
  • мъже-
  • половина-
  • джейк-
  • шийн

Холивудският актьор Ангъс Джоунс, известен като Джейк от сериала "Двама мъже и половина", отправи призив към зрителите да спрат да гледат  телевизионната комедия, определяйки я като "развращаваща", предаде Ройтерс.

Във видео, разпространено в YouTube младият Джоунс, който е част от сериала вече почти десетилетие, призовава хората да не гледат сериала, защото "пълни главите им с поквара", и сподели, че самият той вече не желае да участва в него.

"Ако гледате "Двама мъже и половина", моля, спрете. Аз участвам в сериала, но вече не искам да се снимам в него. Моля ви, спрете да пълните главите си с поквара", споделя Джоунс във видеото.

Продуцентите на "Двама мъже и половина" от "Уорнър брадърс" и телевизия Си Би Ес, която излъчва хитовия комедиен сериал, са отказали да коментират изявленията на Джоунс.

Продуцентът Чък Лори замени закъсалия с алкохола и нервите Чарли Шийн, чийто герой - също Чарли - загина нелепо, с по-младия и свеж Аштън Къчър.

"Омръзна ми да мълча и да се правя, че Аштън не е зле, че шоуто не е зле. Нищо лично, просто го съжалявам, тъй като му се налага да работи с ужасен сценарий", бе коментарът на Чарли Шийн за наследника си в сериала.

Статистиката показва намаление на аудиторията на комедийната поредица - от 20 милиона на 14.5 милиона за една година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Н.В.Д

    2 0 Отговор
    Малкия се е натикал в някаква секта промиват му мозъка и сега ръси простотии !!!

    Коментиран от #3

  • 2 ддд

    2 0 Отговор
    Ако се абстрахираме от неговият религиозен избор,то изказването му е много точно. Сезон 10 е пълен само с разврат и много слаб сценарий, чудят се какво да разиграят и нищо интересно не се случва. Според мен този сериал приключи с последния сезон и с напускането на Чарли. Добре че ги има навсякъде старите сезони,които никога не омръзват.
  • 3 nofuture

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Н.В.Д":

    секта ли е библията ве ? плюс че си е така само такива работи ръсят то и без тва сички ся са наркомани или к..ви !
  • 4 ААА

    2 2 Отговор
    Липсата на знания ви води до мисълта , че това е секта.
    Ограничен народ и тясно скроен.Ако се друсаш и наливаш значи си готин , а на нормалните нещо им куца. Колко сбъркани сте бе хора осъзнайте се , що за пробаднали сте , че да мислите така.Вместо да вземете пример да се промените към по добро , вие пак търсите лошото.
  • 5 koko

    0 1 Отговор
    тоя Джейк не е тъп само в сериала, а и в действителност,сега разбирам защо му отива ролята на идиот и Чарли все г огледа снизходително
  • 6 :))))

    0 0 Отговор
    Чарли върни сееееее!!!!!!!!!!!
  • 7 petur4eto

    1 0 Отговор
    Според мен тук се очаква точно обратния ефект!
    Щом дребния разправя да не се гледа, то хората да го гледат. Поне аз така мисля. :)
  • 8 bobi

    1 0 Отговор
    Тоя филм е страхотен. Малкия monkey ще се излекува от религията, това е временен спам в главата му и отново ще блясва в сериала , а и се надявам на шеметно завръщане на Чарли :)
  • 9 ......,

    2 0 Отговор
    Хапиш раката която те храни и направи известен, добре че е този сериал щото и пари за църква нямаше да имаш!
  • 10 mirko

    1 0 Отговор
    Верно беше много долнопробен сериал...
    Слава Богу, че момчето се е усетило. Жалко, че е попаднало при адвентистите дано стигне до Църквата, защото изглежда смилено момче и говори доста разумно.
  • 11 Кофти

    0 0 Отговор
    Бе вие толкова ли сте елементарни да не се усетите, че т'ва си е чиста проба евтина реклама?! На тъпите американци им дай нещо такова и гледайте сега как се вдига падналия рейтинг на сериала... Пфф, елементарноооо
  • 12 Куромагомедов

    0 0 Отговор
    Сериалът отиде У К.РЕЦ...
  • 13 ТеодорМ

    0 0 Отговор
    И какво, снимали едно и също 15 пъти, да си казва едно и също. Доста глупаво. Освен това каква е тази пропаганда, освен това тук повече се говори за църквата, отколкото за каквото и да било друго. По-скоро е пропаганда за децата да ходят на църква, гледай колко е хубаво да ходиш на църква... ала бала, глупости. Промиват мозъка на децата само. И какъв брат му е тоя там бе, защо е тоя изобщо на снимките, като журналист ли се изявява или като някакъв ментор или го дава или като някакъв известен от тази църква, някакво лице ли... И какъв е този актьор, какво ще прави след сериала ,ще ходи в колеж и после, ще ходи да спи в църквата, щото няма какво друго да прави. Малко като онова хлапе от "Сам в къщи", никой никога повече не го видя в нищо друго. Айде довиждане. Сериала е готин и едва ли друг ще го замени както Чарли, но това е, някакви пълни идиоти развалят яката работа. Защо са взели това хлапе да говори, защото е известен (все още), що не заряза сериала и след година да го снимат.
  • 14 c(:

    0 1 Отговор
    Браво на Ангъс. Църкавата на адвентистите е хубаво място. Недейте да рейгирате така бурно. Ангъс е прав, но честно всичко, което гледаме ни промива мозъците. На 16 години съм и не се стрхувам да си кажа, че и аз съм адвентиска. Бях на 12 години, когато повярвах и бях приета в тази църква. Никой не ме е карал да бъда част от тях. Сама го приех и не съжалявам, че съм с Бог и адвентистите от седмия ден и никога нямя да съжалявам. :)
  • 15 Баба ви

    1 0 Отговор
    Кое е нормално? Разврата, алкохолизма и наркотиците? Или това да отидеш на църква, където се разглеждат библейски текстове и се вадят изводи за живота? Не ме разбирайте погрешно, но мога да ви кажа, че сектантско мислене е всяко едно, което не може да допусне, че е възможно нещо извън обсега на сянката ви, да повлиае на живота. Невежеството е голяма краста. Наричайте секти онези, които се кланят на икони и палят свещи. Както се казва - тва не е библейско.