4 Януари, 2021 19:37 3 464 8

Как Леонардо Ди Каприо посрещна 2021 г.?

  • леонардо ди каприо-
  • нова година-
  • празник-
  • парти-
  • купон-
  • храна

Актьорът и партньорка му бяха забелязани да се запасяват с ужасно много храна покрай настъпването на новата година

Как Леонардо Ди Каприо посрещна 2021 г.? - 1
Снимка: Shutterstock

Преди месец Леонардо Ди Каприо и приятелката му - актрисата и модел Камила Мороне, временно се преместиха от Лос Анджелис в Бостън, където в момента се снима комедията на Netflix "Не гледай нагоре" с феноменален звезден състав, предава БГНЕС.

През цялото това време обаче Ди Каприо и Камила успяват да останат в сянка и да не попадат често в обективите на местните фотографи.

Двойката обаче предизвика вниманието на обществеността едва в навечерието на Нова година, когато посети един от магазините в северен Бостън, за да вземе италианска храна за своята гала вечеря.

Според публикациите в Бостън изглежда, че звездите са решили да направят пиршество за нещо като сватба, закупувайки колосално количество тестени изделия, сосове, домашно приготвени картофени чипсове, сладко от смокини и много други храни. Според собствениците на магазина, двойката вероятно е планирала да прекара Нова година в готвене на домашно приготвени италиански ястия за голяма компания, далеч от любопитни очи.

„Хората в магазина казаха, че той има най-сините очи, които някога са виждали“, каза ентусиазирано собственикът пред местните медии. - "Не е възможно да го объркате с никого, дори и с маска".

Тъй като снимките на продукцията "Не гледай нагоре" започнаха в края на ноември, ди Каприо и други членове на актьорския състав снимат из целия щат Масачузетс. Очаква се снимките да продължат поне до средата на февруари.

Във филма Дженифър Лорънс и Леонардо Ди Каприо играят двойка астрономи, които откриват, че огромен астероид е на път да се сблъска със Земята. Никой обаче не приема сериозно предупрежденията за предстояща гибел.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    5 1 Отговор
    Леле ....колко оригинално ....астероид ...отгоре...инфантил го фаща с ласо и спасява американската мечта...
  • 2 Тоя

    1 10 Отговор
    От хубаво преди години момченце, сега на снимката горе изглежда като добре охранено пр...-сенце...
  • 3 Лора

    1 7 Отговор
    Не го харесвам, широколистен ми идва...!
  • 4 Оги

    3 2 Отговор
    На роя шамандур дреме ли му аз как съм я изкарал?
  • 5 ЕКСПЕРТА

    5 0 Отговор
    КВИ СМОКИНИ БЕ ,ЧОВЕКА КУПУВА КАРТИНИ ЗА МИЛИОНИ,ТЕ ЧИПСА МУ БРОЯТ
  • 6 Санитар

    8 0 Отговор
    Един от талантливите млади мъже в гнездото на покварата и разрухата - Холивуд. Да жив и здрав!
  • 7 Въй

    1 0 Отговор
    Физичен закон от семейния живот: щом жената кипне, мъжът се изпарява!
  • 8 цербер

    0 0 Отговор
    Актьорът и партньоркаТА му бяха забелязани да се запасяват с много храна покрай настъпването на Новата година. ...актрисата и моделКА Камила Мороне.... ГОЛЯМ астероид е на път да се сблъска със Земята.