Last news in Fakti

10 Януари, 2021 11:03 3 397 8

Кейт Мидълтън стана на 39 г.

  • херцогиня-
  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • кралско семейство-
  • рожден ден

Херцогинята е втората след Даяна, която така умело печели одобрението и любовта на британците

Кейт Мидълтън стана на 39 г.  - 1
Снимки: Shutterstock

Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от трите деца на Майкъл Франсис Мидълтън и съпругата му Карол Елизабет Голдсмит. Бащата на Кейт е авиодиспечер, а по-късно и пилот, а майка ѝ е стюардеса. През 1987 родителите на Кейт основават фирма за кетъринг – Party Pieces, която се занимава с доставка на храна и украса за партита – бизнес, благодарение на който родителите на Кейт се превръщат в милионери, пише Дарик.

Кейт Мидълтън стана на 39 г.



След колежа Кейт учи история на изкуството в университета Сейнт Андрюс. Именно там се запознава с принц Уилям, който по това време учи за магистър.

На 16 ноември 2010 г. от Кларънс Хаус официално обявяват, че Уилям и Кейт ще се оженят през 2011 г. Според съобщението Кейт и Уилям са се сгодили през октомври 2010 г., по време на почивка в Кения и по-точно по време на 10-дневна обиколка из резервата „Леуа“.



На 29 април 2011 г. Кейт сключва брак с принц Уилям и получава от кралица Елизабет II титлата „херцогиня на Кеймбридж“.

Тя е майка на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и най-малкия принц Луи. Херцогинята успява да спечели сърцата на британците и не само - тя се превръща в най-обичаната жена след принцеса Даяна, която щеше да ѝ бъде свекърва.

Кейт Мидълтън стана на 39 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    4 3 Отговор
    А НА КОЛКО СТАВА БАБА ТИ...ХЪХЪХЪ....?
  • 2 Властен

    15 4 Отговор
    "козирог" , играе го мила ! Майка ѝ , еврейка , я записва в колежа , в който учи ипринца , за да го срещне..........случайно !

    Коментиран от #3

  • 3 Hggfhh

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Властен":

    най гадните и подлите са те да не се срещнеш с такъв човек като тях наистина си ги бива в първия път играта им много са двулични странен типаж хора са
  • 4 Гост

    11 1 Отговор
    Хубава жена е и практична, явно. Няма лошо. И принцът си взе жена от "простолюдието". Има какво добро да се каже, особено в сравнение с родните фигури с положение на власт и пари.
  • 5 Мидълтън

    1 2 Отговор
    На колко години е мъжа ти...?!
  • 6 MI5

    6 0 Отговор
    Да е жива и здрава Кейт и децата и. Това са наследниците на короната. Всички обичаха Хари, но добре че е по-малкият брат, иначе Меган щеше и тя да влезне в някой тунел.
  • 7 Аз40🏴‍☠️

    2 4 Отговор
    Децата и са посещавани на 100% от чичко Андрю нощем. Това семейство е кошмар!
  • 8 Гошо

    3 0 Отговор
    Ем че мадъра е еврейка бе а тейко и македонец! Мидълтънски са стар пиротски род, 2 иляди години преди риста!